Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η αγωνιστική Lambo SCV12 στην Imola (VIDEO)

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγωνιστική Lambo SCV12 στην Imola (VIDEO)

ΑΓΩΝΕΣ

Η αγωνιστική Lambo SCV12 στην Imola (VIDEO)

ΑΓΩΝΕΣ

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου της Lamborghini, της SCV12, το video από την Imola με τον Emanuele Pirro στο τιμόνι μας δίνει λόγους για να ανυπομονούμε να τη δούμε σε αγωνιστική δράση.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από το τιμόνι της SCV12 κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην πίστα της Imola, είν αι ο πολύπειρος οδηγός αγώνος Emanuele Pirro και όπως φαίνεται χαρακτηριστικά σε κάποιες στιγμές του video που ακολουθεί, ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο. Παρά το δεδομένα υψηλό κόστος και το ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο, ο Pirro δεν δίστασε να ζητήσει ρυθμό σχεδόν αγώνα και –ευτυχώς για εμάς- όλο το παραπάνω το έκανε έχοντας μια κάμερα πάνω του.

Advertisement
Advertisement

Πέραν της ταχύτητα που μπορεί να διακρίνει κανείς στο video καθώς και της στρωτής οδήγησης, το άλλο συγκλονιστικό στοιχείο που είναι πραγματικά απολαυστικό, έχει να κάνει με τον ήχο του κινητήρα. Το SCV12 δεν βασίζεται εν τέλει στο πλαίσιο της Aventador όπως λεγόταν λίγο καιρό πριν αλλά έχει εξελιχτεί πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο από ανθρακόνημα που σχεδιάστηκε από την Squadra Corse. Πίσω από την καμπίνα του οδηγού, βρίσκεται η «πηγή της ισχύος» που είναι ένας κινητήρας V12 6,5 λίτρων της Lamborghini με απόδοση πάνω από 830 ίππους.