Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Revuelto και σε roadster

Ελλάδα 23:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Revuelto και σε roadster

ΝΕΑ

Η Lamborghini Revuelto και σε roadster

ΝΕΑ

Δεν προλάβαμε να δούμε την επίσημη παρουσίαση της νέας Lamborghini Revuelto και ήδη άρχισαν να εμφανίζονται οι ευσεβείς πόθοι κάποιων για την ανοιχτή εκδοχή της.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο μοντέλο στη ιστορία τής Lamborghini με Plug-in υβριδικό σύστημα φέρει αριστοκρατικά διαπιστευτήρια του οίκου τής Sant’Agata. Αυτά που έχουν διαμορφωθεί με συστηματικό και ιδιαίτερο τρόπο στα 60 χρόνια ιστορίας της τα οποία συμπληρώνονται εφέτος.

Η Revuelto, έχει την κλασική μορφή μιας Lamborghini, αυτή που αποτέλεσε και -κατά τα φαινόμενα- θα αποτελεί το αισθητικό αρχέτυπο τού supercar. Η αντικαταστάτρια της Aventador διατηρεί το κλασικό σχήμα σφήνας και τις ανοιγόμενες προς τα πάνω πόρτες.

Από το πλάι, ξεχωρίζουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ όλα τα λεφτά είναι η πανοραμική όψη που μπορούμε να διακρίνουμε τον V12 που είναι ακάλυπτος και αποδίδει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 1.015 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spdesignsest (@spdesignsest)

Advertisement

Οι εσοχές και τα ανοίγματα μάς παραπέμπουν σε ένα αεροδυναμικό κομψοτέχνημα, ενώ το πίσω μέρος καταλήγει σε μια εμφατική εικόνα που διαμορφώνουν οι κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις και ο τεράστιος αεροδυναμικός διαχύτης.

Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν και στην ανοιχτή εκδοχή τής Revuelto την οποία εμπνεύστηκε, δημιούργησε και ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης με το όνομα «spdesignsest».

Advertisement

Σε αυτές, βλέπουμε πώς θα μπορούσε να είναι η Revuelto Roadster, η ανοιχτή εκδοχή τού νέου μοντέλου. Προφανώς, οι εικόνες αποτελούν την υλοποίηση των σχετικών ονείρων τού συγκεκριμένου δημιουργού. Όμως, αντιπροσωπεύουν και αυτά εκατομμυρίων φίλων της ιταλικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτός ήταν ο φόβος και ο τρόμος της δεκαετίας του ’80!
Ποια μυστικά κρύβει ο πίνακας οργάνων της νέας Lamborghini; (+video)
Απίστευτο: Πήγαινε με 244 σε δρόμο με όριο τα 88 χλμ/ώρα