Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan εμπνευσμένη από το Cyberpunk (+video)

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan εμπνευσμένη από το Cyberpunk (+video)

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan εμπνευσμένη από το Cyberpunk (+video)

ΝΕΑ

Ιάπωνας σχεδιαστής δημιούργησε την πιο… Cyberpunk Lamborghini Huracan STO και έναν επετειακό gaming προσομοιωτή.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της και έχει οργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις για να τιμήσει το σπουδαίο ορόσημο.

Μία από αυτές τις δράσεις ήταν η συνεργασία με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Ikeuchi ο οποίος ανέλαβε να σχεδιάσει μια απίθανη, φουτουριστική και πολύ… Cyberpunk Huracan STO.

Η ιδιαίτερη αυτή Huracan βάφτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει σε έναν μελλοντικό κυβερνοχώρο, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένα πολυγωνικό κουτί το οποίο θυμίζει tower μονάδας PC υπολογιστή. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην Opera Unica και δεν έχει προοριστεί για οδήγηση στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Πολύ παιχνιδιάρικο είναι και το όνομα της δημιουργίας του Ikeuchi που ονόμασε την Huracan Time Chader_111100. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο αριθμός 111100 παραπέμπει στον αριθμό 60 στον κώδικα προγραμματισμού. Ο διάσημος καλλιτέχνης δεν έμεινε όμως στην κατασκευή της Huracan. Αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο gaming set που ονόμασε Time Gazer.

Advertisement

Η κατασκευή θυμίζει έντονα έναν κανονικό προσομοιωτή οδήγησης gaming, ωστόσο αν παρατηρήσει κανείς όλα τα εξαρτήματα προέρχονται από μοντέλα της Lamborghini. Μάλιστα ο Ιάπωνας σχεδιαστής δανείστηκε στοιχεία από επετειακά μοντέλα της εταιρείας όπως την Countach Countach 25th Anniversary, την Diablo SE30, την Murcielago 40th Anniversary και την Aventador 50th Anniversary.

Βίντεο της συνεργασίας Lamborghini-Ikeuchi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H διάδοχος της Lamborghini Aventador θα έχει 1.000 ίππους;
Απίστευτο: Δύο Lamborghini Aventador Ultimae τράκαραν μεταξύ τους (+video)
H Lamborghini Urus με σύστημα PHEV της Porsche