Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini ξεπούλησε την παραγωγή του 2021

Ελλάδα 6:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lamborghini ξεπούλησε την παραγωγή του 2021

ΝΕΑ

H Lamborghini ξεπούλησε την παραγωγή του 2021

ΝΕΑ

Μια από τις πιο λαμπρές περιόδους της σε εμπορικό και δημιουργικό επίπεδο διανύει η Lamborghini καθώς σε πρόσφατή συνέντευξή του το αφεντικό της εταιρίας, Stephan Winkelmann αποκάλυψε ήδη έχει πουληθεί σχεδόν όλη η παραγωγή του 2021.

Advertisement
Advertisement

Όλο και πιο ψηλά ανεβαίνει ο εμπορικός πήχης για την Lamborghini καθώς όλα δείχνουν πως η εταιρία ετοιμάζεται να κλείσει το 2021 με ένα ακόμα ρεκόρ ανάπτυξης. Σύμφωνα με συνέντευξη του CEO της εταιρίας, Stephan Winkelmann, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς οι παραγγελίες που έχουν γίνει σχεδόν θα εξαντλήσουν όλη την παραγωγή του 2021.

Αυτή η αισιόδοξη εικόνα έρχεται ως συνέχεια ενός εξαιρετικού 2020 το οποίο ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά στην ιστορία της εταιρίας παρά τα προβλήματα της πανδημίας και την δίμηνη παύση της παραγωγής. Το 2021 ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό τρόπο καθώς οι παραδόσεις νέων μοντέλων σημείωσαν αύξηση 25 τοις εκατό.

lamborghini production

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως μεγάλο μέρος της σημαντικής ανάπτυξης της Lamborghini οφείλεται στην Urus όμως η εταιρία προετοιμάζεται και για το νέο κεφάλαιο της ηλεκτροκίνησης έχοντας ανακοινώσεις ένα πρόγραμμα επενδύσεων της τάξης του 1,5 δις. ευρώ μέσα στην επόμενη τετραετία για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας στο πλαίσιο του οποίου θα δούμε υβριδικές εκδόσεις των Huracan, Aventador και Urus μέχρι το 2025.

lamborghini production

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά
«Χυλόπιτα» του VW Group στους μνηστήρες της Lamborghini
50 χρόνια Countach: Ακόμα επηρεάζει τα μοντέλα της Lamborghini (+video)