Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini Aventador SVJ στην Αθήνα

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lamborghini Aventador SVJ στην Αθήνα

ΝΕΑ

H Lamborghini Aventador SVJ στην Αθήνα

ΝΕΑ

Το τελευταίο απόλυτο μηχάνημα της Lamborghini, η Aventador SVJ, με ρεκόρ στο Nurburgring για αυτοκίνητα παραγωγής, και τιμή 350.000 ευρώ (χωρίς φόρους) ήρθε στην Ελλάδα, δείχνοντας πως οι Έλληνες αγαπούν τα πραγματικά σπορ αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η μία από τις δύο Aventandor, που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα, έκανε την εμφάνισή της στην σελίδα της Lamborghini Athens στο Instagram (από εκεί είναι και οι φωτογραφίες).

H Lamborghini Aventador SVJ (των 350.000 ευρώ χωρίς φόρους) δείχνει κορυφαία αλλά και ψαγμένη επιλογή για όποιον την παράγγειλε και την παρέλαβε. Ο σεβασμός μας έγινε μεγαλύτερος λόγω της… διακριτικής εμφάνισης: Μαύρο ματ με γκρι το «SV» και κόκκινο το «J» στο αμάξωμα και γκρι αλκαντάρα εσωτερικό.

Η SVJ βασίζεται στην Aventador S, στην οποία έχουν  προσθέτει μερικές αεροδυναμικές (ενεργή αεροδυναμική) και μηχανικές βελτιώσεις. Υπάρχει επίσης τετραδιεύθυνση, η οποία βελτιώνει το χειρισμό σε χαμηλές ταχύτητες και επιτρέπει στο supercar να συμπεριφέρεται καλύτερα υπό πίεση, ενώ οι μηχανικοί βελτιστοποίησαν το κιβώτιο επτά σχέσεων για να αντέξει την αυξημένη ισχύ και ροπή.

Advertisement
Advertisement

Ο V12 6.500 κ.εκ. έχει τώρα ισχύ 770 PS στις 8.500 rpm και ροπή 720 Nm στις 6.750 rpm. Με βάρος 1.525 κιλά επιταχύνει για το 0-100 km/h σε 2,8 sec, ολοκληρώνει τα 200 km/h σε 8,6 sec και φτάνει τα 350 km/h τελικής ταχύτητας. Η παραγωγή της περιορίζεται σε 900 μονάδες και η τιμολόγηση ξεκινά από τα 349.116 ευρώ στην Ευρώπη χωρίς φόρους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H συλλεκτική Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition
Πρεμιέρα για την Lamborghini Aventador SVJ Roadster
Οδηγούμε την Lamborghini Aventador SVJ