Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η LaFerrari Aperta είναι η απόλυτη επένδυση

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η LaFerrari Aperta είναι η απόλυτη επένδυση

ΝΕΑ

Η LaFerrari Aperta είναι η απόλυτη επένδυση

ΝΕΑ

Αν έχεις στο γκαράζ σου μια Ferrari LaFerrari Aperta να ξέρεις ότι μπορείς να την πουλήσεις σχεδόν στην τριπλάσια τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari LaFerrari ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο supercar από το Μαρανέλο το οποίο μάλιστα ήταν από τα πρώτα που έβαζαν την εταιρεία στον μαγικό κόσμο του εξηλεκτρισμού. Η LaFerrari γνώρισε μεγάλη επιτυχία και οι Ιταλοί προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας και την ανοιχτή έκδοση του αυτοκινήτου που ονομάστηκε Aperta.

Μια από τις μόλις 210 Ferrari LaFerrari Aperta που κατασκευάστηκαν πρόσφατα εμφανίστηκε σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s. Το αυτοκίνητο είναι από τις τελευταίες εκδόσεις του 2017 και περιλαμβάνει οροφή και εξωτερικό αμάξωμα από ανθρακονήματα. Επίσης διαθέτει το σύστημα ανύψωσης του εμπρός μέρος και τροχούς από FXX-K. Η αρχική τιμή πώλησης την εποχή που κατασκευάστηκε ήταν στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό στοιχείο σε αυτήν την LaFerrari Aperta είναι ότι στη δημοπρασία η τιμή πώλησης υπολογίζεται να φτάσει τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την κατασκευή του και έχει γράψει 3.334 χιλιόμετρα στο οδόμετρο η τιμή σχεδόν τριπλασιάστηκε!

Ο τυχερός – και πλούσιος συλλέκτης – που θα αποκτήσει την LaFerrari Aperta θα παραλάβει επίσης εγγύηση δύο ετών για τον κινητήρα, έναν φορτιστή μπαταρίας, τις αυθεντικές ζάντες και την αυθεντική οροφή. Τι περιμένετε λοιπόν, η Aperta είναι μια εγγυημένη επένδυση!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή Ferrari που φτιάχτηκε ποτέ;
Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή Ferrari Testarossa που πωλείται
Ferrari SP-8: Δύο εκατομμύρια ευρώ για έναν «μερακλή» πελάτη

Advertisement