Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι επιπλέον luxury παροχές της Rolls-Royce Cullinan

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι επιπλέον luxury παροχές της Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Οι επιπλέον luxury παροχές της Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce Cullinan αποτελεί ένα κινητό πολυτελές σαλόνι. Μπορείς λοιπόν να πιεις το ποτό σου και έξω από αυτή χάρη στην ειδική εγκατάσταση στο πίσω τμήμα της.

Advertisement
Advertisement

Όταν οι πελάτες παραγγέλνουν το Recreation Module, αναφέρουν στην αυτοκινητοβιομηχανία τι σκοπεύουν να βάλουν εκεί πίσω και η εταιρεία αναλαμβάνει να κατασκευάσει ένα ειδικό χώρο για την κατοχή αυτών των πολύτιμων αντικειμένων.

Φυσικά, οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν τον ακριβές συνδυασμό χρωμάτων για αυτή την περιοχή, όπως και άλλα στοιχεία που υιοθετεί μια πανάκριβη και πολυτελής Rolls-Royce.

Το ειδικό συρτάρι είναι επίσης αφαιρούμενο. Εάν ένας κάτοχος το επιθυμεί μπορεί να παραγγείλει πολλά τέτοια αξεσουάρ με διαφορετική διάταξη για τη διαχείριση συγκεκριμένων εργασιών.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτής της Rolls με τη διαθέσιμη μονάδα αναψυχής δείχνουν τι ακριβώς είναι δυνατό να προσφέρει. Για παράδειγμα, η υπηρεσία φιλοξενίας συνοδεύεται από όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μετατρέψετε την Cullinan σε ένα πολυτελές μηχανοστάσιο. Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Επιπλέον, υπάρχει εξοπλισμός για τη ανάμειξη κοκτέιλ όπως επίσης και πανάκριβα ποτήρια Highball Rolls-Royce.

Για να απολαύσετε πραγματικά το πάρτι, οι πελάτες της Cullinan μπορούν να καθορίσουν ανάλογα τη σουίτα, η οποία αποτελείται από ένα ζευγάρι καθίσματα που ρυθμίζονται ηλεκτρικά αλλά και ένα πτυσσόμενο τραπέζι ανάμεσά τους.

Advertisement

Εάν χρειάζεστε ένα άλλο μέρος για να καθίσετε, η εταιρεία προσφέρει επίσης το Pursuit Seat με το αζημίωτο πάντα. Χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας όπως ανθρακονήματα, γυαλισμένο αλουμίνιο και δέρμα. Το μικρό κάθισμα διαθέτει κάλυμμα προκειμένου να μην λερωθεί η καμπίνα, και το μέγεθος είναι ακριβώς κατάλληλο ώστε να τοποθετηθεί στο σύστημα ψυχαγωγίας της εταιρίας.

Advertisement

Άλλη μια δυνατότητα για αυτή την ιδιαίτερη Cullinan αποτελεί ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος ο οποίος δύναται να υιοθετήσει ένα DJI Mavic Mini drone, ένα Apple iPad Pro, MacBook Pro 16 ιντσών, ακουστικά αλλά και ειδικά ρούχα από τη Supreme. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν είσαι πλούσιος θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά…

Διαβάστε επίσης:
Αστέρας του NBA έχει την πιο εξαγριωμένη Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan: Το κυνήγι της τελειότητας (video)
Rolls-Royce Phantom Tempus Collection: Ταξίδι στο σύμπαν

 

Advertisement