Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της με το Αυστραλιανό Όπεν μέσω των EV

Ελλάδα 21:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της με το Αυστραλιανό Όπεν μέσω των EV

ΝΕΑ

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της με το Αυστραλιανό Όπεν μέσω των EV

ΝΕΑ

Η Kia έχει δώσει 130 αυτοκίνητά της στους διοργανωτές του περίφημου τουρνουά τένις, στο οποίο συνεχίζουν τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Advertisement
Advertisement

Η Kia Corporation υποστηρίζει το Αυστραλιανό Όπεν, την περίφημη διοργάνωση Grand Slam του τένις στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, μέσω της προμήθειας ενός στόλου επίσημων αυτοκινήτων τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηλεκτρικών της μοντέλων, EV9 και EV6.

Η Kia διοργανώνει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες για τους θαυμαστές της μάρκας που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της για την ηλεκτροκίνηση και σηματοδοτούν την εικοσαετή συνεργασία της εταιρείας με τον πρεσβευτή της μάρκας Ραφαέλ Ναδάλ.

Ως ο βασικός συνεργάτης της διοργάνωσης, η κορεατική μάρκα πραγματοποίησε επίσημη τελετή παράδοσης αυτοκινήτων στο Melbourne Park στις 11 Ιανουαρίου, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη της Kia και του Tennis Australia.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ένα άγαλμα του Ναδάλ αποκαλύφθηκε στο Melbourne Park ως φόρος τιμής στον παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia.

Η Kia παρουσίασε στους υπεύθυνους του τουρνουά ένα στόλο 130 αυτοκινήτων της, με 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Το φετινό τουρνουά σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του Kia EV9 στον επίσημο στόλο αυτοκινήτων του Αυστραλιανού Όπεν.

Τα αυτοκίνητα αυτά θα παρέχουν στους παίκτες, τους διαιτητές αγώνων και τους VIPs, ασφαλή και άνετη μεταφορά γύρω από τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του AO24 που, για πρώτη φορά, θα διαρκέσει 15 ημέρες, από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Advertisement

Οι πρωτοβουλίες της Kia στο AO24 θα περιλαμβάνουν εκθέσεις μοντέλων για το EV9 και το πρωτότυπο EV5. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Ocean Matte Blue EV9 θα τοποθετηθεί δίπλα σε μια τεράστια οθόνη, μαζί με δύο επιπλέον μοντέλα EV9 στα οποία μπορούν να περιηγηθούν οι επισκέπτες.

Η Kia θα προσφέρει στα μέλη του Uber one δωρεάν συνοδήγηση μέσα από ένα στόλο 30 ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θα διαθέτει συνδυασμό μοντέλων EV6 και EV9.

Advertisement

Εκτός από την επανάληψη της δέσμευσης της μάρκας για εξηλεκτρισμό, οι πρωτοβουλίες της Kia στο AO24 σχεδιάστηκαν για να τονίσουν τη συνεχή υποστήριξή της για το άθλημα του τένις και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος δυστυχώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το AO24 λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα ηλεκτρικά Kia στη CES
Ποιες εταιρείες βάζουν τέλος στις αλυσίδες;
Ιδού τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα