Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«The… κόπανοι» στην πραγματική ζωή: Κλέφτες με Tesla…

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«The… κόπανοι» στην πραγματική ζωή: Κλέφτες με Tesla…

ΝΕΑ

«The… κόπανοι» στην πραγματική ζωή: Κλέφτες με Tesla…

ΝΕΑ

Δύο κλέφτες με φορτωμένα τα κλοπιμαία σε ένα Tesla Model X, σταμάτησαν να φορτίσουν και εντοπίστηκαν από τις αρχές, που στη συνέχεια, πολύ εύκολα και χωρίς κόπο, τους πέρασαν χειροπέδες.

Advertisement
Advertisement

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε τηλεφώνημα που έγινε αμέσως μετά την κλοπή στην κομητεία Gwinnett στην Georgia των ΗΠΑ και έψαχναν για ένα Tesla Model X.

Αυτόπτες μάρτυρες της κλοπής από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και υπολογιστών, κατέδωσαν στην αστυνομία το ότι δύο άτομα με ένα λευκό Tesla Model X διέφυγαν με τα κλοπιμαία προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Φυσικά, η συνέχεια ήταν σχετικά προβλέψιμη μια και το μόνο που είχαν να κάνουν οι αρχές, ήταν να παρακολουθούν τους σταθμούς φόρτισης σε μια ακτίνα με όριο την… αυτονομία του Tesla.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, οι κλέφτες συνελήφθησαν σε σταθμό φόρτισης, όπου το Tesla έφτασε με μηδενική ενέργεια στη μπαταρία του. Εκεί, οι αστυνομικοί αφού πέρασαν χειροπέδες στους κλέφτες, βρήκαν και όλα τα κλοπιμαία στο Model X- μαζί και με δύο κιλά ακατέργαστη κάνναβη σε σακούλες. Κατά τη στιγμή της σύλληψης, δεν ήταν σαφές αν το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο ή όχι- αν και μικρή σημασία θα έχει μια και τα υπόλοιπα παραπτώματα είναι έτσι και αλλιώς πολύ σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι σκέφτεται η Hyundai για τα i10, i20 και i30;
Raikkonen: Επιστρέφει στα NASCAR
Kia Niro: Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Γυναίκας