Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η καλλίγραμμη σιλουέτα του νέου Renault Captur (video)

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η καλλίγραμμη σιλουέτα του νέου Renault Captur (video)

ΝΕΑ

Η καλλίγραμμη σιλουέτα του νέου Renault Captur (video)

ΝΕΑ

Το crossover της παριζιάνικης εταιρείας είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, φέροντας εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη έκδοση του Renault Captur είναι διαθέσιμη, εδώ και αρκετούς μήνες, στην ελληνική αγορά,  φιγουράροντας ως μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Έχοντας ν’ ανταγωνιστεί δεκάδες άλλα SUV/Crossover, το Captur έχει λάβει μια ολιστική αναβάθμιση, η οποία αφορά τις ενσωματωμένες τεχνολογίες, την γκάμα κινητήρων και την αφθονία χώρων.

Πέρα από τη σημαντική βελτιστοποίηση στους ανωτέρω τομείς, έκδηλες είναι και οι επεμβάσεις που συνδέονται άρρηκτα με την εμφάνιση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Captur έχει επιμηκυνθεί κατά 11 εκ. (4,23), κάθεται σε στιλάτους τροχούς των 18 ιντσών (βάσει έκδοσης), ενώ μεγαλύτερο είναι και το μεταξόνιο το οποίο πλέον αποτυπώνεται σε 2,63 μ. (+2 εκ.).

Σχεδιαστικά, το βλέμμα μαγνητίζουν τα Full LED Pure Vision φωτιστικά σώματα σε σχήμα “C” (τόσο εμπρός όσο και πίσω), τα διακοσμητικά ένθετα χρωμίου, όπως επίσης και οι δυναμικές γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμά του και του προσδίδουν μια μυώδη εμφάνιση.

renault-captur19-b1000x600

Advertisement

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά τονίζονται περαιτέρω, χαρίζοντας στο μοντέλο μια εικόνα… μοναδικότητας, χάρη στις ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Ειδικότερα, προσφέρονται 90 συνδυασμοί διαμόρφωσης, οι οποίοι αφορούν μεταξύ άλλων την οροφή, τους καθρέπτες και τις προστατευτικές ποδιές.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Renault μας καθιστά μάρτυρες της καλλίγραμμης σιλουέτας του ανανεωμένου Captur:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Renault Clio: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Advertisement

Όσα κάνουν το Renault Clio E-TECH να ξεχωρίζει

Renault Clio: Το γαλλικό μοντέλο συμπληρώνει 30 χρόνια