Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η καλύτερη ιδέα για το τιμόνι εδώ και δεκαετίες

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η καλύτερη ιδέα για το τιμόνι εδώ και δεκαετίες

ΝΕΑ

Η καλύτερη ιδέα για το τιμόνι εδώ και δεκαετίες

ΝΕΑ

Η Ford φέρνει μία πολύ έξυπνη ιδέα για την χρήση του τιμονιού, που σε κάνει να απορείς πως δεν το είχε σκεφτεί κάποιος πριν.

Advertisement
Advertisement

Μερικές φορές οι πιο απλές αλλά και οι πιο έξυπνες ιδέες βρίσκονται μπροστά στα μάτια σου. Κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει και κυριολεκτικά, μιας και μιλάμε για μία εντελώς νέα προσέγγιση σε ότι αφορά το τιμόνι και την χρήση του όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.

Παρουσιάστηκε στο νέο επαγγελματικό της Ford, το ηλεκτρικό E-Tourneo και αποτελεί μία πολύ έξυπνη λύση για τους οδηγούς που χρειάζονται έναν χώρο για να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ή να απολαύσουν το φαγητό τους κατά το διάλειμμα από την δουλειά.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε η Ford σχεδίασε ένα τιμόνι το οποίο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα τραπεζάκι. Ένα τραπεζάκι πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί ένα laptop ή ένα γρήγορο φαγητό σε κάποια στάση.

Προφανώς αυτή η λειτουργία μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σταματημένο. Τότε το τιμόνι μπορεί να ανασηκωθεί και να σταθεί σε οριζόντια θέση.

Πάνω σε αυτό μπορεί να τοποθετηθεί ένα έξτρα κάλυμμα, ακριβώς στο μέγεθος και το σχήμα του τιμονιού. Το κάλυμμα αυτό διατίθεται ως αξεσουάρ από την ίδια την Ford.

Advertisement

Μία πολύ έξυπνη και ιδιαίτερα χρήσιμη ιδέα η οποία έρχεται να προστεθεί σε ένα αρκετά ψαγμένο νέο ηλεκτρικό van, με πολλά ενδιαφέροντα τεχνολογικά στοιχεία και εξαιρετική απόδοση σε ότι αφορά την αυτονομία του, που φθάνει τα 370 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Pro: Επίσημα το E-Tourneo Custom
Μόνο… τιμόνι στο νέο ηλεκτρικό Honda
Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor στην Ισπανία