Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar σε εξοικειώνει με την ηλεκτροκίνηση (video)

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar σε εξοικειώνει με την ηλεκτροκίνηση (video)

ΝΕΑ

Η Jaguar σε εξοικειώνει με την ηλεκτροκίνηση (video)

ΝΕΑ

Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να είναι το αύριο της αυτοκίνησης (αν όχι το σήμερα σε πολλές περιπτώσεις), ωστόσο το ευρύ κοινό ακόμα δεν είναι εξοικειωμένο ούτε με τον βέλτιστο τρόπο χρήσης των EV, ούτε με τα οφέλη τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό προσπαθεί να αλλάξει η Jaguar, με το νέο Go I-PACE App – την εφαρμογή που βοηθά τους επίδοξους αγοραστές να πάρουν μία γεύση από τη συνύπαρξη με ένα ηλεκτρικό όχημα, πριν το αγοράσουν. Και κυρίως τα οφέλη του.

Συγκεκριμένα, αυτό το app καταγράφει τα δεδομένα των καθημερινών σας μετακινήσεων και υπολογίζει τα οικονομικά οφέλη που θα μπορούσατε να είχατε κινούμενοι με μία I-PACE, πόση ενέργεια από τη μπαταρία θα καταναλώνεται σε κάθε διαδρομή, κάθε πότε θα έπρεπε να τη φορτίζετε μέσα στην εβδομάδα κτλ.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά σε μία εποχή που η ανάγκη για αλλαγή στην τεχνολογία των οχημάτων είναι πια επιτακτική σε κάποιες αγορές – όπως αυτή της Κίνας. Γενικά από το ξεκίνημα του προηγούμενου έτους, έχουν πωληθεί σχεδόν δύο εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως.

Μάλιστα υπάρχουν χώρες όπως για παράδειγμα η Νορβηγία, που προσφέρουν κίνητρα στο κοινό, για να επιλέξει ένα ηλεκτρικό όχημα. Από τη χαμηλή φορολόγηση και τη δωρεάν φόρτιση, μέχρι την απαλλαγή από την καταβολή διοδίων και αντιτίμου στάθμευσης.

Δείτε περισσότερα για το Jaguar Go I-PACE το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο (https://itunes.apple.com/gb/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8) στο video που ακολουθεί…

Advertisement