Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar F-Type Checkered Flag Limited Edition σε δράση

Ελλάδα 0:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar F-Type Checkered Flag Limited Edition σε δράση

ΝΕΑ

Η Jaguar F-Type Checkered Flag Limited Edition σε δράση

ΝΕΑ

Η Jaguar φρεσκάρει οπτικά την F-Type με στοιχεία από την ιστορία της και μας παρουσιάζει την περιορισμένη έκδοση Checkered Flag Limited Edition.

Advertisement
Advertisement

 

Η Αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο μοντέλο για την ειδική σειρά περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Checkered Flag. Το πακέτο χαρακτηριστικών (εμφάνισης) προσφέρει μαύρη οροφή, ζάντες αποκλειστικά για αυτό τον μοντέλο και τα διακριτικά με την καρό σημαία. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει την κληρονομιά του σπορ αυτοκινήτου της Jaguar, ξεκινώντας με το XK 120 το 1948.

Advertisement
Advertisement

Οι εξωτερικές αλλαγές ξεκινούν από την οροφή (βαμμένη σε μαύρο χρώμα) για μοντέλα coupe ενώ το πακέτο Black Design περιλαμβάνεται ως στάνταρ για τις Checkered Flag Limited Edition εκδόσεις. Το kit αυτό έχει τα επιπλέον πλευρικά skirts και τροχούς 20 ιντσών, διακοσμημένοι με μαύρο περίγραμμα.

Στο εσωτερικό, οι ειδικές Jaguar εκδόσεις Checkered Flag Limited θα έχουν επενδύσεις δέρματος Windsor (ειδική επεξεργασία για ιδιαίτερη εμφάνιση και αντοχή), διακοσμητικά πλαίσια στο ταμπλό από βουρτσισμένο αλουμίνιο και καρό σημαίες (ανάγλυφες) κεντημένες στα προσκέφαλα. Οι ραφές των καθισμάτων είναι ευδιάκριτες και τονίζουν την αντίθεση αν επιλέξετε επένδυση σε σκούρο χρώμα. Τέλος για να μην ξεχνάτε πως αυτή δεν είναι μία απλή F- Type, υπάρχει ένα διακριτικό λογότυπο με την καρό σημαία στο τιμόνι και μια κόκκινη δερμάτινη λωρίδα για να σας θυμίζει που είναι η ευθεία (αν σας παρασύρουν τα drift από την πίσω κίνηση) .

Advertisement

Οι εκδόσεις Checkered Flag βασίζονται στο μοντέλο F-Type R-Dynamic με τους 296 ίππους και την κίνηση πίσω ή με τους 380 ίππους (από τον V6 κινητήρα) και την κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Το κιβώτιο οχτώ ταχυτήτων παραμένει η μόνη επιλογή για την μετάδοση της κίνησης.

Advertisement

“Τέλειες αναλογίες, καθαρότητα σχεδιασμού και εντυπωσιακή εμφάνιση κάθε Jaguar πρέπει να έχει αυτές τις ιδιότητες, πόσο μάλλον η F-Type”, δήλωσε ο Ian Callum, διευθυντής σχεδιασμού της Jaguar. “Με τη δημιουργία της Checkered Flag Limited Edition εστιάσαμε σε λεπτομέρειες που ενισχύουν την παρουσία της F-Type και συνεχίζουμε την παράδοση 70 χρόνων για όμορφα και γρήγορα sport αυτοκίνητα.”

Η Jaguar ως τώρα δεν έχει ανακοινώσει πόσα μοντέλα Checkered Flag Limited Edition θα παράγει.

Advertisement