Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Chequered Flag για τις Jaguar XF και XF Sportbrake

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Chequered Flag για τις Jaguar XF και XF Sportbrake

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Chequered Flag για τις Jaguar XF και XF Sportbrake

ΝΕΑ

Στα πλαίσια της ανανέωσης της σειράς XF η Jaguar αποκάλυψε τις ειδικές εκδόσεις Chequered Flag, για τα μοντέλα sedan και Sportbrake. Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα μοναδικά (για τα μοντέλα αυτά) στοιχεία στην εξωτερική εμφάνιση, το εσωτερικό από τις R-Sport και η μεγάλη επιλογή κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

 

Οι ειδικές εκδόσεις μοντέλων πάντα προσελκύουν ένα διαφορετικό κοινό στο πελατολόγιο των αυτοκινητοβιομηχανιών και τονώνουν το ενδιαφέρον των ήδη πιστών πελατών για κάτι διαφορετικό. Αυτό σκέφτηκε και η Jaguar και ανακοίνωσε την δημιουργία μίας νέας έκδοσης για τις XF.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά τα μοντέλα Chequered Flag διαφοροποιούνται από τα άλλα μοντέλα χάρη στους πλευρικούς αεραγωγούς, τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών (Μαύρες γυαλιστερές Gloss Black) και την δυνατότητα επιλογής τριών εξωτερικών χρωμάτων. Επιπλέον τα αυτοκίνητα έχουν νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνά skirts και αεροτομή στο καπό του χώρου αποσκευών. Η νέες ειδικές εκδόσεις διατίθενται σε τρεις εξωτερικές αποχρώσεις – Yulong White, Σαντορίνη Black και Eiger Gray.

Οι εσωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν: Δερμάτινα καθίσματα R-Sport, πλακέτες με καρό σημαία, ταμπλό με επένδυση (αλουμινένια) Dark Hex και τους ειδικά επιλεγμένους συνδυασμούς χρωμάτων. Πολλά κομμάτια του εσωτερικού των XF Saloon και Sportbrake Checkered Flag διαθέτουν χειροποίητα στοιχεία όπως: Οι επενδύσεις στις πόρτες και το φινίρισμα από αλουμίνιο (Dark Hex) στον πίνακα οργάνων.

Advertisement

Ο εξοπλισμός έχει γίνει πλουσιότερος, με πολλά από τα δημοφιλή έξτρα να προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Το Navigation Pro με το InControl Connect Pro, το οποίο περιλαμβάνει λειτουργία live ενημέρωσης για την κίνηση των δρόμων, κάτι που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται διαδρομές από έναν υπολογιστή ή μια εφαρμογή για κινητά. Άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν λειτουργία κοινής χρήσης για την διαθεσιμότητα χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων και τιμολόγηση καυσίμων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την οθόνη διαδραστικού οδηγού 12,3 ιντσών και την είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί.

Advertisement

Τα μοντέλα Checkered Flag διατίθενται με την επιλογή των ισχυρών βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων της Jaguar με κίνηση στους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς.

Κινητήρες βενζίνης

2000 κ.εκ. με 250 ίππους, (κίνηση πίσω ή τετρακίνηση)

Advertisement

2000 κ.εκ. με 300 ίππους (κίνηση πίσω ή τετρακίνηση)

Κινητήρες diesel

2000 κ.εκ. με 180 ίππους (κίνηση πίσω ή τετρακίνηση)

2000 κ.εκ. με 240 ίππους (τετρακίνηση)

3000 κ.εκ. V6 με διπλό turbo και 300 ίππους (κίνηση πίσω).