Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μεγάλη αυτονομία του Peugeot e-2008

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μεγάλη αυτονομία του Peugeot e-2008

ΝΕΑ

Η μεγάλη αυτονομία του Peugeot e-2008

ΝΕΑ

Με υψηλό επίπεδο αυτονομίας, αθόρυβη λειτουργία, υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές το ηλεκτρικό Peugeot e-2008 αξίζει την προσοχή σας.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως το ελάχιστο κόστος συντήρησης και φυσικά όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού μοντέλου, δεν μπορούν επουδενί να αφήσουν ασυγκίνητο το πολυάριθμο αγοραστικό κοινό.

Εκείνο το κοινό δηλαδή που αναζητά και θα εκτιμήσει στο έπακρο ένα compact premium ηλεκτρικό SUV για τις καθημερινές απαιτητικές μετακινήσεις του.

Advertisement
Advertisement

Με μέγιστη αυτονομία 345 χιλιόμετρα (στα πρότυπα του WLTP) μπορείς να κινηθείς απροβλημάτιστα κάθε μέρα ξεχνώντας το άγχος που προκαλούν τα ηλεκτρικά οχήματα με την περιορισμένη αυτονομία τους.

Το e-2008 διαθέτει όλες εκείνες τις πειστικές απαντήσεις που θα σε κάνουν να δεις με διαφορετικό μάτι την ηλεκτροκίνηση.

Μάλιστα, τα οφέλη στο δρόμο είναι ακόμη μεγαλύτερα σε πραγματικές συνθήκες και ειδικά κατά την κίνηση στην πόλη, εκεί δηλαδή όπου η συνολική αυτονομία αυξάνεται κατά 40 χλμ. παρακαλώ…

Advertisement

Ο 100% ηλεκτρικός κόσμος του νέου Peugeot e-2008 βασίζεται στο νέο ηλεκτροκινητήρα των 136hp (100kW) ο οποίος εξασφαλίζει ακαριαίες επιταχύνσεις χάρη στην άμεση απόδοση της μέγιστης τιμής της ροπής των 260Nm.

Advertisement

Το νέο 100% ηλεκτρικό Peugeot e-2008 SUV εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ισχύος 50kWh. Η Peugeot είναι σίγουρη για το νέο προϊόν της, γι’ αυτό άλλωστε εγγυάται πως η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 km για το 70% της χωρητικότητάς της.

Το νέο ηλεκτρικό γαλλικό SUV διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του ειδικό καλώδιο φόρτισης για να φορτίζει ακόμα και σε απλές πρίζες τύπου Schuko. Μάλιστα, χάρη στο τριφασικό Wallbox 11kw, ο χρόνος της φόρτισης στο σπίτι μπορεί να περιοριστεί ακόμα και στις 5 ώρες. Η δε φόρτιση σε κοινόχρηστους σταθμούς μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 30’ για το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας του.

Advertisement

Το νέο Peugeot e-2008 ήρθε για να μείνει. Πολύ περισσότερο, για να μας αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την αυτοκίνηση σήμερα. Well done…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας του Peugeot e-2008
Peugeot e-2008: H συναρπαστική πλευρά της ηλεκτροκίνησης
Peugeot e-2008: To ηλεκτρικό μέλλον των μικρών SUV