Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει το «καυτό» Tucson N

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai ετοιμάζει το «καυτό» Tucson N

ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει το «καυτό» Tucson N

ΝΕΑ

Ιδού η αποκλειστική εικόνα του νέου Hyundai Tucson N, το οποίο θα τεθεί σε ανταγωνισμό απέναντι στα Cupra Ateca, Audi SQ5 και VW T-Roc R.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια της Hyundai να διεισδύσει στον κόσμο των μοντέλων υψηλής απόδοσης βρίσκεται σε εξέλιξη και το τελευταίο νέο στο πρόγραμμα προϊόντων από την κορεατική εταιρεία θα είναι το hot Tucson N. Με στόχο να φτάσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, προς το τέλος του κύκλου ζωής του τρέχοντος μοντέλου αναμένεται να ανταγωνιστεί με ήδη καταξιωμένα μοντέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν τουλάχιστον 340 ίππους ισχύ από το Tucson N και χρόνο για το κλασικό 0-100 km/h κάτω από έξι δεύτερα προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό. Επίσημα χείλη τόνισαν ότι η εταιρία “δεν ενδιαφέρεται να τοποθετήσει λογότυπα N σε όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στη γκάμα της”. Το Tucson θα είναι επικεφαλής της σειράς N της Hyundai μέχρι οι μηχανικοί δημιουργήσουν κάτι εντελώς νέο το οποίο θα λειτουργήσει ως “φωτοστέφανο” στην αλλαγή φιλοσοφίας της μάρκας.

Άλλες εκ των έσω γλώσσες ανέφεραν επίσης: “Γνωρίζουμε καλά πως το N Division δουλεύει εδώ και ένα χρονικό διάστημα σε ένα “εξερευνητικό μουλάρι” με τετρακίνηση και κιβώτιο ταχυτήτων που βασίζεται στο i30 N, αλλά η πηγή μας δεν επιβεβαίωσε για το τι πρόκειται. Προφανώς είναι κάτι εντελώς νέο πιθανότατα ένα αμιγώς EV που βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα.

Advertisement
Advertisement

Πριν από αυτό, το επόμενο N θα βασιστεί στο i20 και θα εμφανιστεί στις αρχές του 2020. Προσβλέπουμε να έχουμε τουλάχιστον 250 ίππους απόδοσης και να είμαστε προσθιοκίνητοι με διακριτικά ηλεκτρονικά. Θα ανταγωνιστεί τα καταξιωμένα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Hyundai είναι πολύ σίγουροι πως θα πετύχει…