Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει ανανέωση του Tucson

Ελλάδα 0:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai ετοιμάζει ανανέωση του Tucson

ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει ανανέωση του Tucson

ΝΕΑ

Η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη Hyundai έδωσε ιδέες στα στελέχη της για την αναβάθμιση του Tucson.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν τριών χρόνων αυτοκίνητο δεν το χαρακτηρίζεις «ξεπερασμένο». Ιδίως όταν αυτό έχει ιδιότυπη σχεδίαση.

Ωστόσο, στη Hyundai επιδιώκουν να ανανεώσουν το Tucson για να είναι περισσότερο επίκαιρο αλλά και να επωφεληθεί (σχεδιαστικά αλλά και σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό του) από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από το 2020, όταν παρουσιάστηκε η τέταρτη γενιά του (φωτογραφίες), ως τώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνθρωποι της νοτιοκορεατικής εταιρείας έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης του επανασχεδιασμένου μοντέλου. Τα πρωτότυπα έχουν έντονο καμουφλάζ τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Εντούτοις, δεν αναμένεται να είναι μεγάλες οι αλλαγές παρά τη βαριά κάλυψη στο αμάξωμα. Όσοι έχουν δει από κοντά τα πρωτότυπα αναφέρουν ότι διέκριναν μεγαλύτερο άνοιγμα στη μάσκα και επαναδιαμορφωμένο τον εμπρός προφυλακτήρα.

Τα χαρακτηριστικής διαμόρφωσης φώτα ημέρας έχουν διατηρηθεί αλλά είναι νέα και το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τους προβολείς. Στο πίσω μέρος, αλλαγές αναμένονται στα φώτα όπως και στον προφυλακτήρα.

Advertisement

Οι παρατηρητές αναφέρουν ότι και το εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι σκεπασμένο, γεγονός που προαναγγέλλει αλλαγές και εντός του Tucson. Ακόμα δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για το τι θα αφορούν αυτές.

Συνεπώς, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε οι οποίες να σχετίζονται με διαφοροποίηση στο ταμπλό, στο τιμόνι, στις οθόνες και στο λογισμικό του συστήματος ενημερωδιασκέδασης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Hyundai Kona στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (+τιμές)
To Hyundai Tucson είναι το best seller των κόμπακτ SUV
Δείτε το υβριδικό Hyundai Tucson στο τεστ ταράνδου (+video)