Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Chelsea (+video)

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Chelsea (+video)

ΝΕΑ

Η Hyundai χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Chelsea (+video)

ΝΕΑ

Η Hyundai ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την ομάδα της Chelsea, αφού από την επόμενη σεζόν και μέχρι και το 2022 το λογότυπο της μάρκας θα κοσμεί το μανίκι της νέας εμφάνισης. Η συμφωνία με την Chelsea αποτελεί και την πρώτη φορά που η Hyundai εισέρχεται στην ποδοσφαιρική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα εταιρική σχέση επεκτείνει τη μακροχρόνια παρουσία της Hyundai στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα νέο βίντεο με τους αστέρες της Chelsea Olivier Giroud, David Luiz και Tiémoué Bakayoko. Η διασκεδαστική ταινία μικρού μήκους καταγράφει τους «Blues» να παρευρίσκονται σε μια φωτογράφηση διαφορετική από ό, τι έχουν βιώσει έως τώρα καθώς μια ομάδα φιλάθλων της Chelsea βρίσκεται στο επίκεντρο και αναλαμβάνει τους ρόλους που συνήθως συνδέονταν με τους ήρωες του συλλόγου.

Hyundai Chelsea 640

Κατά τη διάρκεια της χορηγικής σχέσης, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Chelsea για να αναπτύξει μια σειρά πρωτοβουλιών και πλεονεκτημάτων για τους φιλάθλους του συλλόγου, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας της να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Advertisement
Advertisement

Το λογότυπο της νέας φανέλας θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου καθώς η Chelsea θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για φιλικό αγώνα με την Perth Glory. Η Hyundai είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της FIFA από το 1999 και της UEFA για 18 χρόνια έως το 2017.