Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Honda παρουσιάζει νέο ηλεκτρικό SUV

Ελλάδα 0:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda παρουσιάζει νέο ηλεκτρικό SUV

Mobility

Η Honda παρουσιάζει νέο ηλεκτρικό SUV

Mobility

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης η Honda θα παρουσιάσει το νέο της ηλεκτρικό SUV μοντέλο, μαζί με μια plug-in υβριδική πρόταση και πολλές νέες προηγμένες τεχνολογίες για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό νέο SUV είναι η μεγαλύτερη είδηση που προκύπτει από τη Honda στο πλαίσιο της έκθεσης στη Σαγκάη.

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος συνεχίζει να πολεμά την πανδημία του COVID-19, στην Κίνα το Auto Shanghai 2021 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια και όπως ξέρουμε εκεί η ζωή συνεχίζεται κανονικά. Οι πόρτες της έκθεσης θα ανοίξουν για το κοινό στις 21 Απριλίου και θα μείνουν ανοιχτές έως και τις 28 του μήνα. Το μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας, είναι ένα spoiler για το ηλεκτρικό SUV της Honda, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες η αυτοκινητοβιομηχανία θα διαθέτει επίσης πληθώρα τεχνολογιών στο περίπτερο της, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Connect τρίτης γενιάς της Honda και των συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης οδηγού επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η Acura, το πολυτελές «παρακλάδι» της Honda, θα αναδείξει το RDX και το CDX crossover που προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σας πούμε και το ότι στη συγκεκριμένη έκθεση, η Honda θα έχει μια συλλογή μοτοσικλετών που θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα “ταπεινό” CM300 έως την υπέροχη Gold Wing. Η προσοχή μας είναι προφανώς επικεντρωμένη στην αυτοκινητοβιομηχανία και το μόνο που έχουμε να πούμε προς το παρόν, είναι πως το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό, υπάρχει καλός λόγος να πιστεύουμε ότι σχετίζεται με το e: concept που προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου του 2020. Η Honda δεν έχει δώσει κανένα στοιχεία που να αφορά την ισχύ ή την αυτονομία, οπότε φαίνεται λογικό το να έχουμε φέτος πολύ περισσότερη πληροφόρηση για ένα μοντέλο που θα είναι πιο κοντά στην παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
O εξηλεκτρισμός της Honda (VIDEO)
Honda & Casio: Ώρα για την 60η επέτειο
Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV AWD