Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hennessey έφτιαξε το απόλυτο αγροτικό-τέρας! (+video)

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hennessey έφτιαξε το απόλυτο αγροτικό-τέρας! (+video)

ΝΕΑ

Η Hennessey έφτιαξε το απόλυτο αγροτικό-τέρας! (+video)

ΝΕΑ

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχει δει όλα, εμφανίζεται μπροστά του το 6Χ6 της Ram για να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο του «The Rock» (Dwayne Johnson) πάει παντού και αφήνει πίσω του μόνο σκόνη…

Σίγουρα οτιδήποτε φέρει το όνομα Ram και Mammoth δεν γίνεται να μη συνοδεύεται από μεγάλες δόσεις υπερβολής. Αυτή τη φορά όμως οι Αμερικανοί το παράκαναν αφού πήραν το Ram 1500 TRX και το έκαναν εξακίνητο και πανίσχυρο. Αναβάθμισαν λοιπόν τον V8 6,2 λίτρων έτσι ώστε να αποδίδει περισσότερους από 1.000 ίππους και 1313 Nm ροπή, ενώ επενέβησαν ριζικά και στο σύστημα μετάδοσης προσθέτοντας έναν επιπλέον άξονα με δύο θηριώδεις τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Το απόλυτο pick-up ξεπερνά τα 7 μέτρα σε μήκος και μπορεί να διασχίσει κάθε έδαφος χωρίς αμφιβολία. Αυτό το καταφέρνει με όπλο τους 37άρηδες τροχούς, τις ενισχύσεις των Τεξανών στο σύστημα ανάρτησης και το πλαίσιο, ενώ έχει γίνει και εκτεταμένη χρήση από χάλυβα για μεγάλη αντοχή στα σκληρά εδάφη.

Το κόστος ενός… απλού Mammoth 1000 TRX φθάνει τα 150.000 δολάρια με την Hennessey να προσφέρει διετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Αυτή παραμένει και στο μοντέλο 6X6 (ή 24.000 χλμ.), κάτι που δείχνει την αυτοπεποίθηση των κατασκευαστών. Αυτό που δεν διατηρείται είναι η τιμή του θηριώδους pick-up, καθώς αυτό κοστίζει περίπου 500.000 δολάρια.

Advertisement

Ποσό που αστειευόμενοι θα λέγαμε πως μπορεί να διαθέσει εύκολα ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στο Χόλυγουντ, Dwayne Johnson, που θα του ταίριαζε απόλυτα σύμφωνα με το προφίλ και τα μούσκουλα του. Έτσι και αλλιώς πάντως το εξακίνητο τερατάκι θα παραχθεί σε 12 συνολικά αντίτυπα για πραγματικά… large πορτοφόλια και μεγάλους εξερευνητές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Ranger Raptor
To νέο Ford Ranger Raptor θα έχει V8 και πάνω από 400 άλογα;
Πρώτα θα κυκλοφορήσει το Raptor και μετά το «απλό» Ranger;

Advertisement