Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Γερμανοί εξυμνούν το εγχείρημα στην Αστυπάλαια!

Ελλάδα 8:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Γερμανοί εξυμνούν το εγχείρημα στην Αστυπάλαια!

ΝΕΑ

Οι Γερμανοί εξυμνούν το εγχείρημα στην Αστυπάλαια!

ΝΕΑ

Μέλη του επίσημου δικτύου της VW στη Γερμανία διαφημίζουν τα πρώτα αποτελέσματα του project στο ελληνικό νησί που δημοσίευσε ο γερμανικός όμιλος.

Advertisement
Advertisement

Τα πρώτα αποτελέσματα του εγχειρήματος στην Αστυπάλαια αποκάλυψε η VW τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά και οι άνθρωποι από το επίσημο δίκτυο του ομίλου στη Γερμανία όχι μόνο τα κοινοποιούν στα social media διαφημίζοντας το ελληνικό νησί αλλά πραγματικά εξυμνούν το εγχείρημα που πραγματοποιείται στο ελληνικό νησί και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Ο  Wolf Warncke ιδιοκτήτης της Autohaus Warncke που είναι μέλος του επίσημου δικτύου της VW στη Γερμανία σχολιάζει στα social media τις επιδόσεις του προγράμματος στην Αστυπάλαια: «500 ταξίδια, σε μόλις 3 μήνες, 14.000 «ηλεκτρικά» χιλιόμετρα, 200 χρήστες… Παρακολουθώ με ενδιαφέρον αυτό το αξιόλογο έργο στο ελληνικό νησί Αστυπάλαια από τότε που ξεκίνησε.

Επειδή προσφέρει μια ολιστική οικολογική προσέγγιση στην κινητικότητα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των υπηρεσιών κινητικότητας. Στόχος η κινητικότητα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και απαλλαγή από τον άνθρακα. Η Volkswagen AG δημοσιεύει τώρα τα πρώτα αποτελέσματα. Οι πρώτοι καρποί του έργου είναι μετρήσιμοι και ορατοί στην Αστυπάλαια! Συγχαρητήρια!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar: Σε εφαρμογή οι υπηρεσίες astyMOVE στην Αστυπάλαια
Μετά την Αστυπάλαια και «πράσινο» χωριό στην Κοζάνη!
Αστυπάλαια: Χρήση ηλεκτρικού οχήματος από 5 ευρώ το δίωρο!