Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Ford μεγαλώνει το δίκτυο φορτιστών στη Βρετανία

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford μεγαλώνει το δίκτυο φορτιστών στη Βρετανία

Mobility

Η Ford μεγαλώνει το δίκτυο φορτιστών στη Βρετανία

Mobility

Το δίκτυο με τους φορτιστές της Ford διαρκώς επεκτείνεται εν όψει της κυκλοφορίας του Mustang Mach-E στην αγορά της Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Η Ford επεκτείνει τη μακροχρόνια επιχειρηματική της συνεργασία με την BP προσθέτοντας φορτιστές για να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το δίκτυο φόρτισης Ford Pass, λίγο πριν την άφιξη του ηλεκτρικού Mustang Mach-E αυξάνεται από σχεδόν 3.000 σημεία φόρτισης σε περίπου 9.500. Οι οδηγοί Ford Mustang Mach-E μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Ford Pass για εντοπισμό, πλοήγηση, παρακολούθηση και πληρωμή φόρτισης σε πάνω από 6.600 σημεία φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκουν στο νέο δίκτυο φορτιστών της BP. Οι ιδιοκτήτες των Mustang Mach-E θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στους φορτιστές της BP για ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένου ενός ραγδαία αυξανόμενου αριθμού φορτιστών που αποτελείται από μονάδες ισχύος 150kW DC, DC 50kW και σχεδόν 6.000 φορτιστών AC 7kW.

Advertisement
Advertisement

Ο τριπλασιασμός του μεγέθους δικτύου της Ford αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα για τους ιδιοκτήτες των νέων ηλεκτρικών της μοντέλων και ιδιαίτερα του sport crossover Mustang Mach-E, πως δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την ενεργειακή διαθεσιμότητα για τη φόρτιση των αυτοκινήτων. Το Mustang Mach-E της Ford προσφέρει επίσης, χάρη στους προηγμένους υπολογιστές υπολειπόμενης αυτονομίας που διαθέτει και βασίζονται σε δεδομένα που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο, άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση στον οδηγό του για την κατάσταση της φόρτισης και τις ανάγκες του αυτοκινήτου. Επίσης, διατίθεται για τους κατόχους- οδηγούς του Mach-E, δωρεάν είναι και συνδρομή ενός έτους στο δίκτυο των ταχυφορτιστών τις Ionity που καλύπτουν 15 επιπλέον σημεία στη Βρετανία και 5 ακόμα στην Ιρλανδία.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

To επόμενό σας Ford είναι λίγα click μακριά!

Οι έξυπνες αόρατες χειρολαβές της Mach-E

Advertisement

Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (VIDEO)