Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (video)

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (video)

ΝΕΑ

Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (video)

ΝΕΑ

Εν αναμονή του λανσαρίσματος της Mach-E στη χώρα μας, η Ford δημοσιεύει ένα όμορφο βίντεο όπου απεικονίζονται τα κάλλη της.

Advertisement
Advertisement

Να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων επιθυμεί η Ford, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στην ισχυρή Mustang Mach-E, η οποία σιγά-σιγά απλώνει… τα πλοκάμια της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το ηλεκτρικό δημιούργημα της Ford δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης. Αντιθέτως “κουβαλάει” τη βαριά κληρονομιά της ονομασίας “Mustang”, η οποία είναι ευδιάκριτη στη σχεδίαση του αμαξώματος, παρά το γεγονός πως, αυτή τη φορά, μας συστήνεται ως SUV και απαλλαγμένη από θερμικό κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Mustang Mach-E διατίθεται είτε κίνηση στους πίσω τροχούς, είτε σε τετρακίνητη έκδοση (AWD). Η πρώτη κατηγορία αφορά αποκλειστικά την “απλή” Mach-E, ενώ με τετρακίνηση προσφέρονται οι εκδόσεις AWD, GT, όπως και η πιο πρόσφατη Performance Edition, η οποία αποτελεί και την ισχυρότερη της γκάμας.

Η Performance Edition παράγει 487 Ps και 860 Nm ροπής, ολοκληρώνοντας το 0-96 χλμ./ώρα σε 3,5 sec. Παράλληλα, όπως και η έκδοση GT, θα ενσωματώνει μια μπαταρία των 88 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 378 χλμ.

Advertisement

Όσοι αναζητούν μεγαλύτερη αυτονομία, και πιο… εκδημοκρατισμένες επιδόσεις τότε μπορούν να επιλέξουν την απλή Mach-E με την μπαταρία των 98.8 kWh, η οποία φέρει τη δυνατότητα κίνησης για 600 χλμ., με μόλις μία φόρτιση.

Υπενθυμίζεται πως η Mach-E θα διατεθεί στην ελληνική αγορά εντός της άνοιξης του 2021, με τη Ford να υπογραμμίζει πως η διαθεσιμότητα της έκδοσης “First Edition” είναι περιορισμένη.

Advertisement

Εν αναμονή, λοιπόν, του λανσαρίσματός της στη χώρα μας, μπορούμε να την απολαύσουμε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

“Δώρο” 2 μήνες στα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 – Ποιους αφορά;

Πάνω από 10.000 σημεία φόρτισης σε 252 Δήμους!

Ηλεκτρονικά διόδια ανάλογα με τις εκπομπές CO2 και τα χιλιόμετρα!