Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Fisker ετοιμάζει cabrio για 4 με αυτονομία 1.012 χλμ.

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Fisker ετοιμάζει cabrio για 4 με αυτονομία 1.012 χλμ.

Mobility

Η Fisker ετοιμάζει cabrio για 4 με αυτονομία 1.012 χλμ.

Mobility

Το Fisker Ronin είναι ηλεκτρικό τετραθέσιο κάμπριο με αυτονομία 1.012 χιλιομέτρων και μοναδική αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Τη διάθεση της Fisker να παρουσιάσει ένα πραγματικά ξεχωριστό μοντέλο που δεν θα έχει ανταγωνισμό, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Το Ronin που εξελίχθηκε ολοκληρωτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μια μοναδική περίπτωση, μια και συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία δεν εμφανίζει καμία άλλη πρόταση στον κόσμο. Το νέο ηλεκτρικό Project Ronin της αμερικανικής εταιρείας Fisker, υπόσχεται μια αυτονομία μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ηλεκτρικό μοντέλο που πωλειται σήμερα, ενώ η μοναδικότητά του έχει να κάνει και με το ανοιχτό αμάξωμα που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το Ronin εξελίσσεται στις νέες εγκαταστάσεις Magic Works της Fisker στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί όπου τη διεύθυνση έχει αναλάβει ο Dave King -πρώην επικεφαλής του τμήματος εξατομίκευσης της Aston Martin. Η νέα teaser εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει το μοντέλο χωρίς την οροφή και η Fisker επιβεβαίωσε τη φήμη πως επιδιώκει το μέγιστο της αυτονομίας για το συγκεκριμένο μοντέλο, που θα είναι 1.012 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Με τους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες που θα έχει το Ronin, θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των δύο δευτερολέπτων.

Η Fisker έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το Ronin τον Αύγουστο του επόμενου έτους και να ξεκινήσει την παραγωγή του το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Το Ronin θα είναι το τρίτο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας, που θα αποκτήσει και τέταρτο «μέλος» μέσα στο 2025. Ο Henrik Fisker είπε για το Ronin πως θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας προηγμένα, ελαφριά υλικά και θα έχει ως στόχο την προσφορά της μέγιστης αυτονομίας, των κορυφαίων επιδόσεων και τη συνολικά ανώτερη οδηγική εμπειρία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόβαση στην Ευρώπη για το Fisker Ocean
Ένα ακόμα teaser από τη Fisker για το Project PEAR
Στην Βαρκελώνη τα αποκαλυπτήρια του Fisker Ocean

 

Advertisement