Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Fiat φόρεσε ροζ φόρεμα και μαύρο σμόκιν στο 500αράκι!

Ελλάδα 13:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Fiat φόρεσε ροζ φόρεμα και μαύρο σμόκιν στο 500αράκι!

ΝΕΑ

Η Fiat φόρεσε ροζ φόρεμα και μαύρο σμόκιν στο 500αράκι!

ΝΕΑ

Το ερώτημα είναι τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Ιταλοί, για να τονώσουν τις πωλήσεις του ηλεκτρικού Fiat 500…

Advertisement
Advertisement

Η σημαντική πτώση των πωλήσεων του 500e, στη Δύση του 2023 και στην Ανατολή του 2024, είναι ο βασικός λόγος που η Stellantis προχώρησε σε οδυνηρές περικοπές εργατικού δυναμικού, στο ιστορικό -για τη Fiat και όχι μόνο- εργοστάσιο Mirafiori, στο Τορίνο.

Ο στόχος, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Και στο πλαίσιο αυτό, επιστρατεύεται το ιταλικό δαιμόνιο, η φαντασία, αλλά και ο διαχρονικά χαριτωμένος χαρακτήρα του εμβληματικού μοντέλου της μάρκας.

Το… φεστιβάλ ειδικών εκδόσεων, συνεχίζεται με δύο παραλλαγές του 500e, που θα έφερναν πιο κοντά τη Barbie με έναν… μαέστρο διεθνούς φήμης, προκειμένου να κάνουν κόντρες με τα δικά τους 500αράκια!

Advertisement
Advertisement

Το 500e Inspired By Beauty έχει ένα αστραφτερό εξωτερικό ροζ χρυσό χρώμα. Το μοντέλο διαθέτει, επίσης, μπεζ οικολογικά δερμάτινα καθίσματα, καθώς και ταμπλό ενδεδυμένο με οικολογικό δέρμα.

Το 500e Inspired By Music φοράει μαύρο σμόκιν και έχει ένα premium ηχοσύστημα JBL με επτά ηχεία. Το τελευταίο έχει μια λειτουργία Εικονικών Χώρων, η οποία μπορεί να αναπαράγει “τέσσερις χώρους που έχουν επιλεγεί με το χέρι από τον Maestro (Andrea) Bocelli”. Ανάμεσά τους είναι μια υπαίθρια αρένα και η Όπερα του Τζουζέπε Βέρντι!

Και οι δύο ειδικές εκδόασεις, είναι εξοπλισμένες με μονάδες φωτισμού LED, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχήςς και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με φινίρισμα σε διαμάντι.

Advertisement

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων 7 ιντσών και ένα σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect 5 10,25 ιντσών με Android Auto και Apple CarPlay. Τα κυριότερα σημεία εξοπλισμού, ολοκληρώνουν ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού και ένας ασύρματος φορτιστής smartphone.

Τα μοντέλα διαθέτουν σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, που συνδυάζει προσαρμοστικό cruise control με υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ηχητική προειδοποίηση για πεζούς.

Advertisement

Η ισχύς προέρχεται από μια μπαταρία 42 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 117 hp και 219 Nm ροπής, με την αυτονομία να κυμαίνεται στα 242 χιλιόμετρα, με μία φόρτιση.

Υπάρχει ένα πρόβλημα… Όπως όλες οι άλλες ειδικές εκδόσεις του μοντέλου, έτσι και αυτές προσφέρονται σε ιδιαιτέρως «τσουχτερές» τιμές, καθώς το κόστος υπολογίζεται στις 33.000 ευρώ!