Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Euroins Ελλάδος στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Euroins Ελλάδος στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

Η Euroins Ελλάδος στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

Η Χαλκιάς Racing Team, με χορηγό την Euroins Ελλάδος κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων στην επετειακή διοργάνωση.

Advertisement
Advertisement

Η Euroins Ελλάδος υποστήριξε και εφέτος το Θέμη Χαλκιά και το πλήρωμά του στην 70ή επετειακή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Θέμης Χαλκιάς κατέκτησε μαζί με τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και το υπόλοιπο πλήρωμα της Χαλκιάς Racing Team την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Η συμμετοχή κατέλαβε επίσης την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 που αγωνίζονται τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 και την 26η θέση σε επίπεδο γενικής κατάταξης αγώνα.

H Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κα. Joanna Tsoneva δήλωσε σχετικά: «Η Euroins Ελλάδος βρίσκεται σταθερά δίπλα στο Θέμη Χαλκιά και τον ευχαριστούμε θερμά για το τρόπαιο που χάρισε σε εμάς και σε όλους τους λάτρεις της ιστορικής διοργάνωσης Ράλλυ Ακρόπολις. Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό αθλητικών και κοινωφελών δράσεων που προάγουν την άμιλλα διατηρώντας ταυτόχρονα ισχυρό κοινωνικό πρόσημο».

Advertisement
Advertisement

Ο Θέμης Χαλκιάς ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς την Euroins Ελλάδος, που στάθηκε και φέτος δίπλα μας. Η διάκριση που πετύχαμε ισοδυναμεί με τους καρπούς μιας σημαντικής προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω το συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με Renault Clio Rally3 η Χαλκιάς Racing Team
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Θεϊκή παρέμβαση (+video)
Euroins: Αέρας ανανέωσης στον κόσμο της ασφάλισης οχημάτων