Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Euroins: Αέρας ανανέωσης στον κόσμο της ασφάλισης οχημάτων

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Euroins: Αέρας ανανέωσης στον κόσμο της ασφάλισης οχημάτων

ΝΕΑ

Euroins: Αέρας ανανέωσης στον κόσμο της ασφάλισης οχημάτων

ΝΕΑ

Η Euroins έρχεται να δώσει νέα ώθηση στον τομέα των εταιρειών ασφάλισης με φρέσκιες ιδέες και υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Όταν το 2019 οι άνθρωποι της Euroins Ελλάδος παραλάμβαναν το βραβείο «Loyalty Award – Corporate Social Responsibility» επιβεβαίωναν τη φιλοσοφία τους να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες που θα ανέβαζαν τον κλάδο της ασφάλισης σε άλλα επίπεδα.

Η ασφαλιστική εταιρεία η οποία ανήκει στο Euroins Insurance Group, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014, έχοντας παρουσία σε 14 ευρωπαϊκές χώρες με περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες.

Από την πρώτη στιγμή που η Euroins βρέθηκε στη χώρα μας, δεν είχε άλλο στόχο από το να προσφέρει κορυφαίες παροχές υπηρεσιών στους πελάτες της με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και ανοιχτό πνεύμα. Έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία τόσο στον ασφαλιστικό όσο και στον επενδυτικό κλάδο, η Euroins δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο προϊόν προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ασφάλισης οχήματος κάθε είδους.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα «Autosafe» βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές που είναι η καινοτομία, η ευελιξία και η αξιοπιστία.

Ασφάλεια για όλους

Το πρώτο και βασικό στοιχείο του «Autosafe» είναι η ποικιλία που διαθέτει στην γκάμα των οχημάτων που περιλαμβάνει. Κάτοχοι επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών, φορτηγών Δ.Χ. μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων, λεωφορείων, σχολικών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων, ακόμα και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, μπορούν πλέον να έρθουν στην οικογένεια της Euroins και να νιώσουν την ασφάλεια και τον επαγγελματισμό της εταιρείας.

Advertisement

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του «Autosafe» βρίσκεται στο αυτοματοποιημένο σύστημα υπολογισμού ασφαλίστρων και έκδοσης συμβολαίου που έχουν στη διάθεσή τους οι ασφαλιστικοί μεσολαβητές με τους οποίους συνεργάζεται η Euroins. Mε τη βοήθειά του και μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα από μια ψηφιοποιημένη πλατφόρμα, ο πελάτης σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό μεσολαβητή να επιλέξει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και να το προσαρμόσει στα μέτρα του.

Advertisement

Τα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης περιλαμβάνουν καλύψεις όπως κλοπή, πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, οδική βοήθεια, μικτή ασφάλεια και πολλά ακόμα. Ενδιαφέρον έχει και η διενέργεια προ ασφαλιστικού ελέγχου με χρήση τηλεμέσων ο οποίος μπορεί να γίνει σε όποιο σημείο επιθυμεί ο πελάτης, γρήγορα και εύκολα.

Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Το «Autosafe» της Euroins Ελλάδος προσφέρει πανελλαδική κάλυψη με ένα αναπτυγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα. Οι συνεργάτες είναι πλήρως εξειδικευμένοι με τεράστιο φάσμα υπηρεσιών από θραύση κρυστάλλων, μέχρι οδική βοήθεια και νομική προστασία.

Advertisement

Στο πλαίσιο της δυναμικής επέκτασης των υπηρεσιών της στην Ελλάδα, η Euroins αποκτά σημαντικούς συνεργάτες που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της εταιρείας. Από τον Νοέμβριο του 2022 η Euroins ένωσε τις δυνάμεις της με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχημάτων, Mondial Assistance.

Για εκείνους που επιλέξουν να εμπιστευτούν την Euroins θα απολαύσουν τις κορυφαίες υπηρεσίες στους τομείς της Φροντίδας Ατυχήματος και της Οδικής Βοήθειας από την Mondial Assistance με 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, 365 μέρες τον χρόνο.

Βασικό μέλημα η κοινωνική ευθύνη

Για την Euroins το κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης είναι τόσο σημαντικό όσο και οι παροχές που προσφέρει στον επαγγελματικό της κλάδο. Η εταιρεία έχει μια πλούσια δραστηριότητα στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας προσφέροντας κοινωνικό έργο και στήριξη σε πολλαπλές δομές. Μερικές από αυτές είναι η ενίσχυση των συσσιτίων και η βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, ο εξοπλισμός σχολείων σε όλη την Ελλάδα, η υποστήριξη αθλητών AMEA και πολλά ακόμα.

Η νέα εποχή στις μετακινήσεις δημιουργεί συνεχώς καινούριες ανάγκες για έξυπνες και ευέλικτες τεχνολογίες. Η Euroins βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις προσφέροντας κορυφαία επίπεδα εξυπηρέτησης με ευέλικτα πακέτα ασφάλισης κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του πελάτη.

Η φιλοσοφία της Euroins είναι καθαρά ανθρωποκεντρική, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τις κοινωνικές δράσεις της όσο και από τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της.