Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επιτομή της εξατομίκευσης από τη Ford

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιτομή της εξατομίκευσης από τη Ford

ΝΕΑ

Η επιτομή της εξατομίκευσης από τη Ford

ΝΕΑ

Η αμερικάνικη μάρκα παρουσίασε στη SEMA, νέα πακέτα για το Bronco και το Ranger.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με το Bronco, υπάρχει ένα πακέτο ORV που τιμολογείται ως «λύση με το κλειδί στο χέρι» για τη μετατροπή του μοντέλου σε ένα στιβαρό off-roader.

Περιλαμβάνει ανάρτηση Bilstein με ανύψωση 51mm, καθώς και λευκούς τροχούς 17 ιντσών «τυλιγμένους» σε ελαστικά 35 ιντσών. Συνδυάζονται με μια «μοναδική βαθμονόμηση λογισμικού» για τον τετρακύλινδρο κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων.

Το πακέτο έχει σχεδιαστεί για Base, Big Bend, Black Diamond και Outer Banks Broncos με τον προαναφερθέντα κινητήρα. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν επιλογές όπως υποδοχή ARB, αεροσυμπιεστή και εξάτμιση cat-back υψηλής απόστασης.

Advertisement
Advertisement

Το Bronco Sport Blue Free Wheeling είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα. Αντί για τις παραδοσιακές κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες ρίγες υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του μπλε.

Εκτός από τα πλαϊνά γραφικά, υπάρχουν μπλε πινελιές στη μάσκα και τους τροχούς. Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό με μπλε διακοσμητικά και πολύχρωμα υφασμάτινα καθίσματα.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στο Ranger, υπάρχει ένα πακέτο ORV για XLT και Lariat 2024 εξοπλισμένα με τετρακίνηση. Προσθέτει ένα κιτ χερσαίας ανάρτησης ARB, καθώς και προφυλακτήρες της ίδιας φίρμας. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με επιλογές όπως φώτα SOLIS, ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή και ψυγείο/καταψύκτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο λόγος που η Ford Mustang GTD είναι… παράνομη (+ video)
Ford GT όπως λέμε… ήρωας κατά λάθος!
Τα σχέδια της Ford για μια ηλεκτρική Mustang (όχι Mustang Mach-E