Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «επιθετική» εμφάνιση του νέου Hyundai Tucson

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «επιθετική» εμφάνιση του νέου Hyundai Tucson

ΝΕΑ

Η «επιθετική» εμφάνιση του νέου Hyundai Tucson

ΝΕΑ

Το σχεδιαστικό στούντιο Kolesa παρουσιάζει την δική του άποψη για το πώς θα είναι το νέας γενιάς Hyundai Tucson, που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση ενός μοντέλου παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ενδιαφερόμενου αγοραστή, όταν μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χαρακτηριστικά, όπως η ευκολία μετακίνησης, ο πλούσιος εξοπλισμός και η ευρεία γκάμα των κινητήρων.

Ειδικά για την άκρως επιτυχημένη εμπορικά κατηγορία των crossover, ίσως είναι το πρώτο στοιχείο που δίνει επιπλέον πόντους στο εκάστοτε μοντέλο. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι και το νέο Hyundai Tucson, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέσα στους επόμενους μήνες και θα έρθει αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Toyota RAV4.

Advertisement
Advertisement

Το ρωσικό στούντιο Kolesa θεωρεί πως η εικόνα του νέου Tucson μπορεί να γίνει άκρως ιδιαίτερη. Όπως μας δείχνουν οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, το κορεατικό μοντέλο έχει δεχθεί αρκετές επεμβάσεις έχουν επεκτείνονται σε όλο το αμάξωμα, αλλά κυρίως στην εμπρός μάσκα. Εδώ, οι σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει νέα φωτιστικά σώματα LED, ενώ δεν λείπει η γρίλια με τα τρισδιάστατα εφέ, ενώ δεν λείπουν οι έντονες επεκτάσεις των θόλων. Φυσικά η εικόνα συμπληρώνεται και από τους μεγάλους τροχούς σε μαύρη απόχρωση.

Όπως αναφέρουν ξένες πηγές, το νέο Tucson μελλοντικά θα λανσαριστεί και στην έκδοση N-Line, η οποία θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, με την ιπποδύναμή του να αγγίζει τους 300 ίππους. Πέραν τούτου, οι υπόλοιπες εκδόσεις θα διαθέτουν κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,5 λίτρων T-GDI με απόδοση 160 ίππους, καθώς και έναν diesel 1,6 λίτρων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

H Aston Martin τιμά τον Τζέιμς Μποντ

Advertisement

Αποκλειστικό: “Συλλάβαμε” τα πρώτα Tesla στην Ελλάδα (video)

Αυτή θα είναι η Mercedes EQA

 

Advertisement