Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Aston Martin τιμά τον Τζέιμς Μποντ

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Aston Martin τιμά τον Τζέιμς Μποντ

ΝΕΑ

H Aston Martin τιμά τον Τζέιμς Μποντ

ΝΕΑ

Για να γιορτάσει την 25η κινηματογραφική ταινία του διάσημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ, η Aston Martin λανσάρει δύο συλλεκτικές εκδόσεις των Vantage και DBS Superleggera.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα ταινία του Μποντ με τίτλο «No Time to Die», η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο προσεχές φθινόπωρο, πρωταγωνιστούν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά μοντέλα της Aston Martin, συνεχίζοντας την παράδοση των παλαιότερων φιλμ.

Η βρετανική φίρμα, θέλοντας να τιμήσει την πολύχρονη παράδοση που έχει δημιουργήσει, ως η αγαπημένη φίρμα αυτοκινήτων του Μποντ, σε συνεργασία με το τμήμα «Q by Aston Martin» δημιούργησε δύο ειδικές εκδόσεις, έχοντας ως βάση τόσο τη Vantage, όσο και την κορυφαία DBS Superleggera.

Advertisement
Advertisement

H πρώτη φέρει τον κωδικό Vantage 007 Edition και είναι εμπνευσμένη από την Aston Martin V8 Vantage του 1977, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «The Living Daylights» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1987. Η συγκεκριμένη έκδοση χαρακτηρίζεται από ξεχωριστές και μοναδικές λεπτομέρειες, όπως η χρωμιωμένη γρίλια, οι κίτρινες λωρίδες στα πλαϊνά και στον διαχύτη και βέβαια το ξεχωριστό γκρι χρώμα του αμαξώματος Cumberland Grey. Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα δερμάτινα καθίσματα από carbon, οι ειδικές ενδείξεις «007» στην κεντρική κονσόλα και τα αλεξήλια με την ένδειξη «96.9», που μας θυμίζει τη συχνότητα της ρώσικης αστυνομίας που χρησιμοποίησε ο πράκτορας για να μπερδέψει αυτούς που τον κυνηγούσαν. Προαιρετικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης σχάρας μεταφοράς σκι.

Η δεύτερη συλλεκτική Aston Martin είναι η DBS Superleggera 007 Edition, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Αισθητικά ξεχωρίζει από την νέα βαφή του αμαξώματος Ceramic Grey, με την οροφή, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τον διαχύτη και τους αεραγωγούς να έχουν κατασκευαστεί από ανθρακόνημα. Επίσης, εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες 21 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, καθώς και τα ανάλογα λογότυπα σε σημεία όπως το κάλυμμα του πίσω subwoofer.

Advertisement

Οι δύο συγκεκριμένες Aston Martin θα διατεθούν σε περιορισμένα κομμάτια (100 για την Vantage, 25 για την DBS Superleggera), με τις τιμές τους να ξεκινούν από τις 178.000 ευρώ για την πρώτη και 308.000 ευρώ για τη δεύτερη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H Nissan ετοιμάζει το επόμενο Qashqai

Γιατί δεν πρέπει να οδηγούμε με ανοιχτά παράθυρα

Advertisement

H Tesla ήρθε στην Ελλάδα και τα δίνει όλα με πολλές δόσεις – Δείτε αναλυτικά