Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ducati παρουσιάζει τρία νέα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ducati παρουσιάζει τρία νέα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

ΝΕΑ

Η Ducati παρουσιάζει τρία νέα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

ΝΕΑ

Μετά την κυκλοφορία μιας σειράς ηλεκτρικών σκούτερ, ηDucati, σε συνεργασία με την MT Distribution, κυκλοφόρησε τρία ηλεκτρικά σπαστά ποδήλατα ως μέρος της γκάμας αστικής κινητικότητας. Πρόκειται για τα Ducati Urban-E, SCR-E και SCR-E Sport

Advertisement
Advertisement

Το Ducati Urban-E αποτελεί ξεχωριστό μοντέλο ενώ τα SCR-E και SCR-E Sport υπάγονται στη μάρκα Scrambler Ducati.

Προϊόν του τμήματος σχεδιασμού Centro Stile Ducati, τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, είναι μία συνεργασία με τον διάσημο Ιταλικό οίκο σχεδιασμού Italdesign. Το Urban-E θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, ενώ τα μοντέλα SCR-E πωλούνται ήδη.

Advertisement
Advertisement

Δείχνοντας μια πρόθεση για εκτός δρόμου χρήση, τα SCR-E και SCR-E Sport έρχονται με τροχούς 20 x 4 ιντσών. Το μοντέλο Sport έχει πλήρη ανάρτηση και ζάντες αλουμινίου, ενώ το SCR-E έχει μόνο εμπρός ανάρτηση (τηλεσκοπικό πιρούνι). Ένα μοτέρ 0,37 kWh είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο και δίνει έως και 70χλμ αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση για το SCR-E, ενώ το SCR-E Sport φέρει μπαταρία 0,46 kWh και φτάνει τα 80 km. Τα πίσω φώτα είναι ενσωματωμένα στο κάθισμα και μια οθόνη LCD δείχνει τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως φόρτιση μπαταρίας και ταχύτητα. Ένα χαρακτηριστικό του SCR-E είναι ο αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος που ανάβει αυτόματα τα φώτα σε απόκριση στα επίπεδα φωτισμού.

Τα Urban-E, SCR-E και SCR-E Sport παράγονται σε μαύρο ή γκρι χρώμα, ενώ το Urban-E έχει μπαταρία 0,37 kWh και είναι βαμμένο με κόκκινο χρώμα και μοιάζει με δεξαμενή καυσίμου από τις μοτοσικλέτες της Ducati. Μια οθόνη LCD ενσωματώνεται στο τιμόνι, εμφανίζει φόρτιση μπαταρίας και ελέγχει τα ενσωματωμένα φώτα LED.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η Ducati Diavel 1260 στο Good Design Show Europe 2020, στην Αθήνα

Advertisement

Ducati: Ημερίδα επιμόρφωσης Εκπαιδευτών Σχολών Οδηγών

Ducati Multistrada V4 το 2021