Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Multistrada V4 το 2021

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Multistrada V4 το 2021

NEWSMOTO

Ducati Multistrada V4 το 2021

NEWSMOTO

Με έμμεσο αλλά ξεκάθαρο τρόπο η Ducati ανακοίνωσε στο κοινό της ότι θα πρέπει να κάνουν υπομονή δύο χρόνια ακόμη για να φτάσει η τετρακύλινδρη Multistrada στην παραγωγή παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Advertisement
Advertisement

 

Η επιβεβαίωση για τα πλάνα της Ducati που αφορούν την Multistrada V4 και την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας σε δύο χρόνια από τώρα ήρθε από τον διευθύνων σύμβουλο της ιταλικής φίρμας Claudio Domenicali.

Advertisement
Advertisement

Ο Domenicali σε tweet που δημοσίευσε για τις 100.000 Multistrada που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα έγραψε ξεκάθαρα στο τέλος του οτι δεν θα παρουσιαστεί η μοτοσυκλέτα με V4 κινητήρα μέχρι το 2021. Με αυτή τη δήλωση έδωσε και τέλος στις φήμες που ήθελαν τη μοτοσυκλέτα να παρουσιάζεται νωρίτερα.

Οι φήμες για την 4κύλινδρη έκδοση της δημοφιλούς ιταλικής μοτοσυκλέτας κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και καιρό. Η μοτοσυκλέτα έχει εντοπιστεί και σε δοκιμές στο δρόμο κάτι που αποδεικνύει ότι η εξέλιξη της είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Advertisement

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ο Domenicali και αφήνει και διαφορετική ερμηνεία για την παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας είναι αν το 2021 θα είναι το έτος της παρουσίασης ή η χρονιά που το μοντέλο θα διατεθεί προς πώληση στο κοινό. Το τελευταίο μεταθέτει την παρουσίαση του έναν χρόνο νωρίτερα, το 2020 και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε και επίσημα τετρκύλινδρη Multistrada σε λιγότερο από 12 μήνες.