Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Dolby υπόσχεται συναυλιακό χώρο σε κάθε αυτοκίνητο

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Dolby υπόσχεται συναυλιακό χώρο σε κάθε αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η Dolby υπόσχεται συναυλιακό χώρο σε κάθε αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η ποιότητα του ήχου στην καμπίνα, είναι ένα αντικείμενο που έχει απασχολήσει πολύ τους κατασκευαστές και η Dolby Laboratories υπόσχεται μοναδική εμπειρία ακρόασης σε κάθε μελλοντικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Dolby πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις της με την Cinemo για να διευκολύνει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να ενσωματώσουν την εμπειρία Dolby Car Experience.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν ταυτόχρονα πολλούς τομείς για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε ένα από τα νέα τους μοντέλα. Η ποιότητα του ήχου για το σύστημα ψυχαγωγίας, είναι ένα από αυτά εκτός των νέων κινητήρων και των συστημάτων μετάδοσης που απογειώνει την εμπειρία της μετακίνησης σε νέα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Η Dolby Laboratories πιστεύει ότι θα μπορούσε να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα. Μάλιστα, η εταιρεία πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις της με την Cinemo για μια συνεργασία που έχει ως στόχο να διευκολυνθούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στο να ενσωματώσουν την εμπειρία Dolby Car Experience και ως εκ τούτου να βελτιώσουν την ποιότητα της μουσικής στην καμπίνα.

Η Cinemo είναι η εταιρεία που επικεντρώνεται στην εξέλιξη λύσεων ψυχαγωγίας και ανάμεσα στους πιο διάσημους πελάτες της ξεχωρίζουν η Honda και η Bugatti, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως και μια σειρά μοντέλων της Chrysler έρχονται επίσης εξοπλισμένα με προϊόντα Cinemo. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η συνεργασία μεταξύ Dolby και Cinemo μπορέσει να φέρει το σύστημα ήχου Dolby Atmos σε σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ανανεωμένο ηλεκτρικό Hyundai Kona έφτασε Ελλάδα (+τιμές)
Ποια Jaguar E-Pace σας ταιριάζει;
SEAT Arona με Beats Audio Sound

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement