Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

SEAT Arona με Beats Audio Sound

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT Arona με Beats Audio Sound

SEAT SUV

SEAT Arona με Beats Audio Sound

SEAT SUV

Θέλετε το αυτοκίνητό σας εκτός από μοντέρνα εμφάνιση να διαθέτει ότι χρειάζεται για να προσφέρει και ηχητική απόλαυση; Τότε η ιδανική επιλογή είναι το SEAT Arona Beats, μία ειδική έκδοση που προφανώς ξεχωρίζει λόγω του premium ηχοσυστήματός της. Διαθέτει και μία σειρά από αισθητικές διαφοροποιήσεις αλλά το… ζουμί είναι πως εντός του, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σαν να ήσαστε στο στούντιο μαζί με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) για να συνδέεται το Smartphone με το αυτοκίνητό σας με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Το Arona Beats εφοδιάζεται επίσης με το SEAT Digital Cockpit, την οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Παράλληλα, φέρει LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Μέσα στη καμπίνα, οι επιβάτες θα είναι ευπρόσδεκτοι από τις νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτή την έκδοση, καθώς και από το εξαιρετικό ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο. Όλα αυτά αποτελούν αποκλειστικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Beats όπως και το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του Arona Beats είναι οι εξωτερικοί καθρέφτες σε Eclipse Orange, ένα χρώμα που διαθέτουν και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές ταχυτήτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου είναι επίσης σε χρώμα Eclipse Orange. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα.

Επιπρόσθετα, είναι διαθέσιμο με το ολοκαίνουργιο χρώμα Magnetic Tech, με την παλέτα να συμπληρώνεται από τα ήδη διαθέσιμα Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Advertisement

Τέλος, το κορυφαίο ηχοσύστημα BeatsAudio φέρει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών.

Advertisement