Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η δεύτερη φθηνότερη Bentley είναι παιδικό ποδήλατο

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η δεύτερη φθηνότερη Bentley είναι παιδικό ποδήλατο

ΝΕΑ

Η δεύτερη φθηνότερη Bentley είναι παιδικό ποδήλατο

ΝΕΑ

Με 521 ευρώ μπορείτε να πάρετε στο καμάρι σας ένα ποδήλατο Bentley για να μάθει ισορροπία- αφού του είχατε πάρει το τρίκυκλο με τα 463 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Για όσους έψαχναν να δώσουν μια πρόκληση στο παιδί τους που είναι από 3 ετών ή και λίγο πιο πάνω, η Bentley λανσάρει ένα ποδήλατο ισορροπίας.

Το νέο ποδήλατο ισορροπίας (έτσι ορίζονται αυτά που δεν έχουν πεντάλ) έχει μόλις τοποθετηθεί στον κατάλογο με τα αξεσουάρ της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας, δίπλα από το τρίκυκλο με το οποίο είχαμε ασχοληθεί λίγους μήνες νωρίτερα. Με τιμή 521 ευρώ είναι διαθέσιμο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου το Bentley Balance Bike που μπορεί να παραγγελθεί σε 4 χρώματα: Sequin Blue, Onyx, Glacier White και Dragon Red.

Advertisement
Advertisement

Παραπομπές στα αυτοκίνητα της Bentley αποτελούν τα σχέδια στο τιμόνι, ενώ το όνομα της μάρκας πάνω στο πλαίσιο, φροντίζει έτσι ώστε όποιος το βλέπει πεταμένο σε κάποια αυλή να τρίβει τα μάτια του. Η σέλα είναι ρυθμιζόμενη και υπενδεδυμένη με οικολογικό δέρμα, το οποίο εμφανίζει μοτίβο επιφάνειας από ανθρακονήματα. Για να δικαιολογηθεί κάπως και το κόστος, το μικρό αυτό ποδήλατο, που –θυμίζουμε- απευθύνεται σε παιδιά 3 ετών και λίγο παραπάνω, είναι εφοδιασμένο με δισκόφρενο (!) στον πίσω τροχό και μάλιστα αρκετά μεγάλο σε σύγκριση με τη διάμετρο της ζάντας που είναι 12 ίντσες.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, ζυγίζει μόνο 650 γραμμάρια και αντέχει αναβάτη έως 35 κιλών. Οι ζάντες είναι από αλουμίνιο και έχουν ελαστικά με trial διάθεση. «Το ποδήλατο ισορροπίας σχεδιάστηκε με την ίδια σχολαστικότητα στη λεπτομέρεια, όπως σε κάθε όχημα της Bentley» δήλωσε ο σχεδιαστής Chris Cooke και πραγματικά δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να διαφωνήσουμε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπίτια με την υπογραφή της Bentley στο Μαϊάμι
Bentley Mulsanne: Σε νέα χέρια η “βασιλική” έκδοση
Ηλεκτρική Bentley S3 Continental Flying Spur

Advertisement