Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Mulsanne: Σε νέα χέρια η «βασιλική» έκδοση

Ελλάδα 16:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Mulsanne: Σε νέα χέρια η «βασιλική» έκδοση

ΝΕΑ

Bentley Mulsanne: Σε νέα χέρια η «βασιλική» έκδοση

ΝΕΑ

Μία εκ των δύο Bentley Mulsanne που χρησιμοποιήθηκαν από την βασίλισσα Ελισάβετ B’, βρήκε ένα νέο ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστή η λατρεία που δείχνουν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής στις Rolls-Royce και Bentley, καθώς τα μοντέλα τους αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολυτέλεια και την μοναδικότητα με την οποία έχουν κατασκευαστεί.

Ένα από αυτά είναι και η συγκεκριμένη Mulsanne, η οποία πουλήθηκε σε άγνωστη τιμή  μέσω της έκθεσης Bramley Motor Cars στο Surrey της Μεγ. Βρετανίας και χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς της βασίλισσας Ελισάβετ, από το 2013 έως το 2015.

Advertisement
Advertisement

Στα δύο χρόνια συμπλήρωσε συνολικά 4.010 km, ενώ μετά τη λήξη της θητείας της επέστρεψε στην εταιρεία, όπου και παρέμεινε σε εξαιρετική κατάσταση, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες. Εντυπωσιακή εξωτερικά, χάρη στις επιβλητικές διαστάσεις της η «βασιλική» Mulsanne είναι βαμμένη σε χρώμα Banarto Green, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζουν τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια και οι πλαϊνές επενδύσεις των θυρών, κατασκευασμένες από αληθινό ξύλο καρυδιάς.

Κάτω από το εμπρός καπό της Bentley Mulsanne βρίσκεται ο twin-turbo V8 κινητήρας των 6,75 lt, με απόδοση 512 PS και 1.020 Nm ροπής, που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF, που μεταφέρει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα αυτοκίνητά της
Φίλιππος: Δείτε ποιο αυτοκίνητο διάλεξαν για την τελευταία κατοικία του
Βρέθηκε το “βασιλικό” Range Rover πρώτης γενιάς (vid)

Advertisement