Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η Casio τιμά το θρύλο του Honda Type R

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Casio τιμά το θρύλο του Honda Type R

Car Gadget

Η Casio τιμά το θρύλο του Honda Type R

Car Gadget

Ένα ξεχωριστό ρολόι δημιούργησε η Casio σε συνεργασία με την Honda για να τιμήσει τη σειρά Type R.

Advertisement
Advertisement

Η Honda και η Casio έχουν πολύ στενή σχέση έχοντα δημιουργήσει στο παρελθόν σπουδαία ρολόγια με θέμα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. Η σειρά Casio Edifice πλέον απέκτησε ακόμα ένα ιδιαίτερο ρολόι αυτήν τη φορά αφιερωμένο στη θρυλική σειρά Type R.

Το σχέδιο του ρολογιού είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική κληρονομιά των Type R με τον εσωτερικό δακτύλιο να είναι βαμμένος στο λευκό Championship White. Το λουράκι είναι επίσης βαμμένο λευκό και στο εσωτερικό είναι χαραγμένοι οι κωδικοί των Civic, Integra και NSX Type R.

Ο σκελετός του ρολογιού είναι από ενισχυμένο κράμα ανθρακονημάτων και η κεντρική οθόνη είναι μαύρη με κυψελώδη μοτίβο που θυμίζει την μάσκα στο εμπρός μέρος των Type R. Στο κέντρο δεσπόζει το κόκκινο λογότυπο της Honda με 3D αισθητική, ενώ αντίστοιχα το λογότυπο Type R υπάρχει στον εξωτερικό δακτύλιο, στο πλήκτρο χειρισμού και στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του ρολογιού είναι ότι παρότι δεν είναι smartwatch, έχει σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth. Μέσω ειδικής εφαρμογής της Casio το ρολόι προσαρμόζει αυτόματα την ώρα, μπορείς να ρυθμίσεις τα ξυπνητήρια από το κινητό τηλέφωνο και να κρατήσεις δεδομένα από τοποθεσίες. Το ρολόι έχει σύστημα ηλιακής φόρτισης το οποίο μπορεί να κρατήσει το ρολόι φορτισμένο για 7 μήνες.

Advertisement

Το καινούριο Casio Edifice Type R παρουσιάστηκε στη διάρκεια του πρωταθλήματος Super Formula GP και το κόστος στην Ιαπωνία είναι 347 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα
Honda: 75 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας
Honda & Casio: Ώρα για την 60η επέτειο