Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν είσαι οπαδός των LA Lakers αυτήν την Urus αγοράζεις!

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν είσαι οπαδός των LA Lakers αυτήν την Urus αγοράζεις!

ΝΕΑ

Αν είσαι οπαδός των LA Lakers αυτήν την Urus αγοράζεις!

ΝΕΑ

Γνωστή για τέτοιες τολμηρές τροποποιήσεις και κατασκευές, η Mansory το πήγε σε άλλο επίπεδο με τη συγκεκριμένη Urus.

Advertisement
Advertisement

Όταν μιλάμε για Mansory, τότε αυτόματα το μυαλό μας πάει σε μία ομολογουμένως υπερβολική τροποποίηση ενός premium αυτοκινήτου. Παρότι έχει «τουμπανιάσει» στο παρελθόν και άλλες Lamborghini Urus, ο βελτιωτικός οίκος ίσως το παράκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αυτήν την μετατροπή, η Mansory την ονόμασε Lamborghini Urus Venatus S. Μόλις εννέα μονάδες κατασκευάστηκαν και διατίθενται, διότι ήταν πολύ δύσκολη κατασκευή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα αναβαθμισμένο σύνολο όσον αφορά στις επιδόσεις.

Οπτικά, η Urus θυμίζει πια κάτι άλλο και όχι μία γνήσια Lamborghini, Mansory γαρ. Οι τολμηρές μετατροπές φαίνονται ήδη από μακριά, αφού το μισό αμάξωμα διαθέτει μέρη από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα είναι πλήρως επανασχεδιασμένη με περισσότερες αιχμηρές λεπτομέρειες από το εργοστασιακό μοντέλο. Ο βελτιωτικός οίκος από τη Γερμανία πρόσθεσε επίσης LED φώτα ημέρας που σχεδιαστικά θυμίζουν αυτά της Revuelto.

Συνεχίζοντας με το μπροστινό μέρος, τα ανθρακονήματα εκτείνονται σε όλο το φάσμα του καπό το οποίο με τη σειρά του κοσμείται από πολλές εισαγωγές αέρα, επίσης φτιαγμένες από κάρμπον.

Advertisement

Το κάρμπον συνεχίζει να πιάνει μεγάλο μέρος του αμαξώματος, φτάνοντας στην οροφή και το κάλυμμα των καθρεφτών. Οι ενισχυμένες «φούστες», η διπλή πίσω αεροτομή, ο διαχύτης και τα πίσω φτερά είναι επίσης όλα από ανθρακονήματα.

Κλείνοντας με το εξωτερικό κομμάτι, οι ζάντες είναι μαύρες τύπου Bentley και είναι ομοιόμορφες χρωματικά με όλο το χαμηλό μέρος του αμαξώματος, πριν αυτό μετατραπεί σε μωβ.

Advertisement

Το εσωτερικό είναι λες και μπαίνεις στο Staples Center, την έδρα των πολυπρωταθλητών NBA, LA Lakers. Τα καθίσματα είναι δερμάτινα, με τη θέση του οδηγού να είναι μωβ με μία κίτρινη λωρίδα κεντρικά, ενώ αυτή του συνοδηγού κίτρινη με μωβ λωρίδα κεντρικά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα πίσω καθίσματα.

Το τιμόνι, τα πάνελ των θυρών, η κεντρική κονσόλα και τα πατάκια είναι επίσης από κίτρινη δερμάτινη επένδυση. Λοιπές λεπτομέρειες του εσωτερικού είναι από ανθρακονήματα.

Advertisement

Η Mansory δεν παρέλειψε σε αυτήν την Lamborghini Urus να αναβαθμίσει την ιπποδύναμη. Ο V8 των 4,0 λίτρων παραμένει, αλλά πλέον η απόδοσή του αγγίζει τους 900 ίππους και τα 1.100 Nm ροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εντός του 2024 οι νέες Huracan και Urus
Η Σελέμπριτι που πουλάει μούρη με ξένη Urus
Δείτε πώς η Mansory καταστρέφει τη Ferrari SF90 Stradale