Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex προτείνει αναβαθμίσεις για Mercedes-Maybach GLS

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carlex προτείνει αναβαθμίσεις για Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Η Carlex προτείνει αναβαθμίσεις για Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Για την Carlex Design, δεν υπάρχει όριο στη διάθεση για επεμβάσεις και αναβάθμιση της πολυτέλειας, με απόλυτη απόδειξη τις επεμβάσεις στο εσωτερικό της Mercedes-Maybach GLS.

Advertisement
Advertisement

Όσο πολυτελές κι αν είναι ένα αυτοκίνητο, η Carlex Design θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να αναβαθμίζει την εικόνα του στον τομέα.

Η εταιρεία από την Πολωνία «έβαλε στο χέρι» μια Mercedes-Maybach GLS και με τις ευλογίες του ιδιοκτήτη της, τη μετέτρεψε σε ένα πολύ εκκεντρικό σύνολο με κυρίαρχο χρώμα το πράσινο της μέντας και το χρυσό. Το αμάξωμα έχει βαφτεί σε μια φωτεινή απόχρωση του πράσινου μέντας στο κάτω μέρος του, που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο επάνω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Η Carlex ολοκλήρωσε την εξωτερική εμφάνιση βάφοντας χρυσή τη μάσκα εμπρός, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τους τροχούς με τις πολλές ακτίνες. Η πραγματική ανατίναξη γίνεται όμως στην καμπίνα. Η Carlex προχώρησε στην αντικατάσταση όλων των δερμάτινων επενδύσεων του κατασκευαστή, με δικό της σε πράσινο χρώμα για να ταιριάζει με το αμάξωμα.

Την αίσθηση της πολυτέλειας απογειώνουν οι καπιτονέ επιφάνειες με τις εμφανείς ραφές και το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα σε πολλά σημεία των βάσεων των καθισμάτων. Η Carlex δεν ασχολείται σχεδόν ποτέ με την αναβάθμιση των μηχανικών μερών στα αυτοκίνητα που «βελτιώνει», οπότε στην προκειμένη περίπτωση, κάτω από το καπό υπάρχει «απείραχτος» ο twin turbo V8 που αποδίδει 550 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διεκδικήστε το βραβευμένο κάθισμα Pallas G i-Size της CYBEX!
Έτσι είναι το αναβαθμισμένο Volkswagen Touareg
Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Marc Marquez (+video)