Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Captain Marvel μας παρουσιάζει τη… νέα Nissan (video)

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Captain Marvel μας παρουσιάζει τη… νέα Nissan (video)

ΝΕΑ

Η Captain Marvel μας παρουσιάζει τη… νέα Nissan (video)

ΝΕΑ

Η κατά κόσμον Brie Larson κάθεται πίσω από το τιμόνι των νέων μοντέλων της Nissan και επιδοκιμάζει τη σπορ φιλοσοφία τους.

Advertisement
Advertisement

Αφού λάνσαρε 10 νέα μοντέλα σε διάστημα 20 μηνών, το επόμενο βήμα της Nissan είναι η προώθηση της γκάμας της.

Αυτό επιδιώκει να το επιτύχει μέσω της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας καμπάνιας “Thrill” (στα ελληνικά «έξαψη»), η οποία εστιάζει στην φιλοσοφία πίσω από την εξέλιξη των μοντέλων της. Κοινός παρονομαστής είναι η ενθουσιώδης οδήγηση, η οποία, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία,  στις μέρες μας εκλείπει, καθώς τα αυτοκίνητα έχουν γίνει βαρετά.

Για να πάει, λοιπόν, ενάντια στο ρεύμα, η Nissan αποφάσισε να λανσάρει αυτοκίνητα με «ψυχή» που κάθε λεπτό συνύπαρξης μαζί τους προκαλεί την πλήρη ενεργοποίηση των αισθήσεων.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα Nissan Frontier, Rogue, το ηλεκτρικό Leaf, το Ariya, το νέο Nissan Patrol, αλλά και φυσικά το επερχόμενο Nissan Z.

Στο τιμόνι μερικών από αυτών κάθισε και η… Captain Marvel. Η κατά κόσμον Brie Larson  πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας με την ονομασία “The New Nissan” (Η νέα Nissan) και μας συστήνει με την ανανεωμένη γκάμα της εταιρείας.

Advertisement

Highlight του βίντεο αποτελεί το εμβληματικό Datsun 240Z, το οποίο είναι και o πιο μακρινός πρόγονος του πολυαναμενόμενου Nissan Z.

Advertisement

«Στη Nissan θέλουμε να ενθουσιάζουμε τους ανθρώπους σε κάθε ευκαιρία, και είμαστε ευτυχείς που το πετυχαίνουμε μέσω της ανανεωμένης γκάμας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Allyson Witherspoon, αντιπρόεδρος Marketing Communications και Media, της Nissan North America Inc.

Το διαφημιστικό σποτάκι της Nissan προβλήθηκε στο περιθώριο της τελικής φάσης (Final-4) του κολλεγιακού αμερικανικού μπάσκετ ανδρών, NCAA. Ως Επίσημος Εταιρικός Συνεργάτης του Μπάσκετ Ανδρών NCAA, η Nissan είχε μια ισχυρή παρουσία στη τηλεόραση και στη μετάδοση εμπορικών μηνυμάτων, εντός του παιχνιδιού, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Νέο υβριδικό Nissan GT-R το 2022
Ένα Toyota GR Yaris που είναι ταχύτερο από Nissan GT-R (video)
Το Nissan GT-R (X) είναι η μορφή των πραγμάτων του 2050 (VIDEO)