Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Buick συστήνεται εκ νέου με ένα υπέροχο ηλεκτρικό πρωτότυπο

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Buick συστήνεται εκ νέου με ένα υπέροχο ηλεκτρικό πρωτότυπο

ΝΕΑ

Η Buick συστήνεται εκ νέου με ένα υπέροχο ηλεκτρικό πρωτότυπο

ΝΕΑ

Πλήρης μεταστροφή για την αμερικάνικη Buick, που αλλάζει λογότυπο και προσανατολισμό από όλες τις απόψεις.

Advertisement
Advertisement

Όλα της τα μοντέλα θα είναι πλέον αμιγώς ηλεκτρικά και με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Αυτή δεν χρειάζεται να μας την εξηγήσει κανείς, αφού αρκεί και μόνο το πρωτότυπο Wildcat για να αντιληφθεί κανείς πως κάτι όμορφο ξεκινά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οκ, πάντα η εταιρεία έδινε έμφαση στο στυλ. Συμφωνούμε επίσης ότι όλα τα ηλεκτρικά είναι προχωρημένα σχεδιαστικά εκ φύσεως. Όμως το πρωτότυπο της Buick είναι ένα κουπέ με διάταξη καθισμάτων 2+2, που δεν μοιάζει σε κανένα άλλο. Αρκετά τολμηρό, συνδέει το παρελθόν με το μακρινό μέλλον και είναι ικανό να πείσει και τον πλέον αντίθετο στις νέες τεχνολογίες να… εγκαταστήσει wallbox στο σπίτι για χάρη του.

Advertisement
Advertisement

Το Wildcat φέρει το νέο λογότυπο της μάρκας, με τις τρείς ασπίδες να παραμένουν, αφήνοντας όμως το κυκλικό περίβλημα μετά από 30 χρόνια στην άκρη. Οι Αμερικάνοι θα λανσάρουν τη σειρά ηλεκτρικών με το όνομα Electra, που θα είναι κάτι σαν υπομάρκα. Αυτή θα εγκαινιάσει το 2024 το Wildcat που βλέπεται, (στη μορφή παραγωγής με τη βοήθεια της GM) και θα ακολουθήσουν και άλλα ηλεκτρικά (και SUV μεταξύ άλλων), μέχρι στο τέλος της δεκαετίας όλη η γκάμα να είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Τα μοντέλα της Buick ή αν προτιμάτε τα Electra, θα κάνουν την εμφάνιση τους στις αγορές της Β. Αμερικής αλλά και στην Κίνα, ενώ αν είναι όπως το πρωτότυπο Wildcat πολύ θα θέλαμε να τα δούμε και στην Ευρώπη. Διόλου απίθανο πάντως, αφού το εμπόδιο εδώ και πολλά χρόνια ήταν τα κινητήρια σύνολα χιλιάδων κ.εκ. και όχι κάτι περισσότερο. Λέτε λοιπόν να δούμε τις τρείς κάθετες ασπίδες και στα μέρη μας;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστρέφει η GM στην Ευρώπη;
Συνεργασία Honda και GM για προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Το πρωτότυπο τιμόνι της GM μοιάζει με βιντεοπαιχνίδι χειρός