Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti ετοιμάζει το διάδοχο της EB110 SS

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bugatti ετοιμάζει το διάδοχο της EB110 SS

ΝΕΑ

Η Bugatti ετοιμάζει το διάδοχο της EB110 SS

ΝΕΑ

Αυξάνονται οι φήμες που θέλουν την Bugatti να παρουσιάζει ένα μοντέλο εμπνευσμένο από την θρυλική ΕΒ110 SS κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του φετινού Monterey Car Week στο Pebble Beach.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες πως η Bugatti επιφυλάσσει μια έκπληξη στην φετινή εβδομάδα αυτοκινήτου στο Monterey ενισχύονται από μια πρόσφατη ανάρτηση του οίκου δημοπρασιών Cirado & Co ο οποίος εξειδικεύεται σε εξωτικά συλλεκτικά μοντέλα. Σύμφωνα με την ανάρτηση, στην οποία εμφανιζόταν μια EB110 SS που διαθέτει προς πώληση ο οικός, η Bugatti θα παρουσιάσει στη διάσημη εκδήλωση Quail στο Pebble Beach ένα νέο μοντέλο που θα είναι πρακτικά ο διάδοχος της θρυλικής EB110 SS. Οι πληροφορίες θέλουν την Bugatti να κατασκευάζει το νέο μοντέλο σε μόλις 10 αντίτυπα με καθένα από αυτά να φθάνει στο εξωφρενικό ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανάρτηση του οίκου Cirado & Co έρχεται να προστεθεί στην φημολογία πως η εταιρία βρίσκεται εδώ και καιρό σε επικοινωνία με πελάτες της για να τους παρουσιάσει τα σχέδια ενός νέου μοντέλου της χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή υπόνοια περί τίνος πρόκειται.

Advertisement
Advertisement

Πάντως από την μεριά της εταιρίας υπάρχει άκρα μυστικότητα με μόνη εξαίρεση το γεγονός πως από την 1η Ιουλίου υπάρχει μια κινητικότητα στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες έχουν αυξηθεί οι αναρτήσεις που αναφέρονται σε σημαντικές στιγμές στην ιστορία της εταιρίας.

Μια από αυτές είναι αναμφίβολα η EB110 SS καθώς έφερε μια επανάσταση στο χώρο των supercars με την απόδοση των 612 ίππων και την χρήση ανθρακονημάτινων τμημάτων για μείωση του βάρους.

Σε περίπτωση που οι φήμες επιβεβαιωθούν είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που θα βασίζεται στην Chiron με ακόμα περισσότερη ισχύ και χαμηλότερο βάρος ακόμα και από την Chiron Sport.

Advertisement

 

Advertisement