Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus μετατρέπει τη Mercedes-AMG GLS 63 σε εμβληματική ναυαρχίδα

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Brabus μετατρέπει τη Mercedes-AMG GLS 63 σε εμβληματική ναυαρχίδα

ΝΕΑ

Η Brabus μετατρέπει τη Mercedes-AMG GLS 63 σε εμβληματική ναυαρχίδα

ΝΕΑ

Η Brabus ανήκει στους βελτιωτικούς οίκους που έχουν κάνει αρκετά βήματα στη δημιουργία σημαντικών αναβαθμίσεων μετά την αγορά κάθε Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες μέρες είδαμε μια έκδοση Brabus 800 της Mercedes-AMG E63 S, τώρα, ο βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει να προσφέρει τις περιποιήσεις του και στην AMG GLS 63.

Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων στο πολυτελές εσωτερικό του παρακαλώ, αλλά αυτό όλοι γνωρίζουμε πως δεν αποτελεί πρόβλημα για τις προθέσεις της Brabus.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο όχημα ελεύθερου χρόνου, η εταιρία προσφέρει συνολικά τρία προγράμματα αναβάθμισης που περιλαμβάνουν τόσο οπτικές όσο και μηχανικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση πάντα με το εργοστασιακό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, εκείνο το στοιχείο που τραβά μεμιάς το βλέμμα, είναι το κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα που προσδίδει έτσι μια πρώτη γεύση για το τι εστί μεγάλο και πολυτελές SUV επιδόσεων.

Δεν είναι μόνο όμως το όφελος της δυναμικής εμφάνισης, καθώς το συγκεκριμένο κιτ βελτιώνει επίσης την οδική συμπεριφορά αλλά και την απόδοση της AMG GLS 63, ειδικά σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις στην αερανάρτηση το ύψος της διαδρομής της οποίας μειώθηκε κατά 25 χιλιοστά.

Advertisement

Οι τεράστιες σφυρήλατες ζάντες monoblock 24 ιντσών υιοθετούν όπως αναμενόταν ελαστικά υψηλής απόδοσης. Η Brabus έδωσε τα διαπιστευτήριά της και στο εσωτερικό, με την πολυτελή δερμάτινη επένδυση να κολακεύει την καμπίνα επιβατών σε στιλ καπιτονέ μάλιστα, μεταξύ άλλων.

Εννοείται πως το καλύτερο μέρος της αναβάθμισης της Brabus βρίσκεται κάτω από το μακρύ καπό και φέρει τον κωδικό PowerXtra B40S 800, της εταιρείας.

Advertisement

Μετά τις κατάλληλες βελτιωτικές κινήσεις η ισχύς ανέρχεται στους 789 ίππους και στα 1.000 Nm ροπής, που καταλήγουν βέβαια και στους τέσσερις τροχούς. Παρά το σημαντικό ύψος του μεγάλου SUV, η επιτάχυνση από στάση στο 0-100 km/h σταματά παρακαλώ στα μόλις 3,8 sec.

Μετά από αυτό, εύλογα προκύπτει το ερώτημα στα χείλη των περισσότερων: “Υπάρχει κάτι που η Brabus δεν μπορεί να κάνει;”, προφανώς όχι είναι η απάντηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!
H Mercedes S 500 της Brabus τραβάει τα βλέμματα
Brabus 92R: Ένας ηλεκτρικός «πύραυλος» τσέπης