Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την Mercedes-Benz GLC

Ελλάδα 22:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Brabus ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

Η Brabus ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

Το SUV της Mercedes λανσαρίστηκε στη νέα του γενιά το 2022 και συνεχίζει την επιτυχία του προκάτοχού του. Η Brabus όμως, ήθελε να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά της Mercedes-Benz GLC συνεχίζει να απολαμβάνει επιτυχίες και να ανταγωνίζεται άλλα premium μοντέλα της κατηγορίας της, όπως η BMW X3, η Audi Q5 και η Porsche Macan. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν μπορεί να επιδεχτεί βελτίωσης.

Η Brabus, όπως συνηθίζει, ανέλαβε το έργο αυτό, προσθέτοντας στην GLC ένα κιτ βελτίωσης, το PowerXtra B30-300.

Έτσι, κατάφερε να αυξήσει την απόδοση του γερμανικού SUV στους 296 ίππους (από τους 258) που έχει από το εργοστάσιο. Η τελική του ταχύτητα είναι επίσης μεγαλύτερη, αφού χάρη σε αυτό το πακέτο, το κοντέρ σταματάει στα 246 χλμ./ώρα (αντί για τα 240).

Advertisement
Advertisement

 

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές στις οποίες έχει προχωρήσει η Brabus είναι μηδαμινές. Το έμβλημά της ξεχωρίζει πολύ, διότι έχει τοποθετηθεί σε καίρια σημεία, αντικαθιστώντας τα ασημί βέλη.

Advertisement

Περισσότερο έχουν προστεθεί μικρά μέρη, όπως ποδιά, διαχύτης και μία διακριτική αεροτομή για την καλύτερη σταθερότητα του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες.

Σε άλλες αλλαγές στις οποίες προχώρησε η γερμανική εταιρεία, έχουν τοποθετηθεί νέες ζάντες, 22 ιντσών, αλουμινένια πετάλια και πατάκια.

Advertisement

Η Brabus προσφέρει και έξτρα «καλούδια» για όποιον έχει… λεφτά για ξόδεμα και θέλει να προσθέσει στην κομψότητα και να ενισχύσει κι άλλο το προφίλ.

Το συνολικό πακέτο που προσφέρει η εταιρεία τροποποίησης premium αυτοκινήτων, μαζί με τη GLC, ξεκινάει από τα 59.800 ευρώ, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes-Benz GLC 400 e 4MATIC
H νέα Mercedes-Benz GLC Coupe στην Ελλάδα (+τιμές)
Δοκιμή: Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC