Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW Motorsport ξεκινά τη νέα σεζόν με ισχυρούς εταίρους

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW Motorsport ξεκινά τη νέα σεζόν με ισχυρούς εταίρους

ΝΕΑ

Η BMW Motorsport ξεκινά τη νέα σεζόν με ισχυρούς εταίρους

ΝΕΑ

Μέσα στην εβδομάδα, η BMW Motorsport θα παρουσιάσει τα σχέδια των έξι BMW M4 DTM της για την αγωνιστική σεζόν 2017, στο Εργοστάσιο του BMW Group στο Landshut, μαζί με άλλα μοντέλα της προϊοντικής γκάμας της.

Advertisement
Advertisement


Τα σχέδια για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα βασίζονται κυρίως στα λογότυπα και τα χρώματα των εταιρειών που συνεχίζουν να υποστηρίζουν και φέτος τη BMW Motorsport στη μάχη για νίκες και τίτλους. Υπάρχει συνέπεια στο συνδυασμό Premium Εταίρου και οδηγού για πέντε από τα έξι αυτοκίνητα DTM με τα οποία η BMW Motorsport θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν που ξεκινά στις 6 Μαΐου 2017. Ο Marco Wittmann (GER) θα συμμετέχει με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Red Bull και φέτος. Ο 27-χρονος οδηγός αγωνίστηκε με τη Red Bull BMW M4 DTM για πρώτη φορά το 2016 – και διεκδίκησε το δεύτερο τίτλο του στο DTM την ίδια σεζόν. Ο Wittmann σκοπεύει να συνεχίσει και φέτος αυτή την επιτυχία, μαζί με το δημοφιλή Premium Εταίρο και τη BMW Team RMG.

Οι δύο άλλοι οδηγοί της ομάδας θα είναι επίσης πλήρως εξοικειωμένοι με τη σχεδίαση των αυτοκινήτων τους: Η Shell – ως Premium Τεχνολογικός Εταίρος – θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη πίσω από την εντυπωσιακή κόκκινη και κίτρινη εμφάνιση του αγωνιστικού αυτοκινήτου για το 2017 που θα οδηγήσει ο Augusto Farfus (BRA). Η Shell, η BMW Motorsport και ο Farfus έχουν μία μακροχρόνια ιστορία συνεργασίας.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός μέσα από τακτικές εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο κάνει επίδειξη γνώσεων σχετικά με τα λιπαντικά υψηλών επιδόσεων. Η DEUTSCHE POST BMW M4 DTM με οδηγό τον Timo Glock (GER) υιοθετεί και πάλι εντυπωσιακή, κίτρινη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement