Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει φρεσκάρισμα για την X6 M

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW ετοιμάζει φρεσκάρισμα για την X6 M

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει φρεσκάρισμα για την X6 M

ΝΕΑ

Η πληθώρα μοντέλων και εκδόσεων αυτών που διαθέτει η BMW -μεταξύ άλλων- σημαίνει και τη διαρκή ενασχόληση των ανθρώπων της με την εξέλιξη των νέων γενιών ή την ανανέωση των ήδη υπαρχουσών. Αυτή τη φορά, η εργασία τους αφορά στη facelift εκοδχή της X6 M.

Advertisement
Advertisement

Ένα όχημα που έχει δημιουργηθεί από το τμήμα Motorsport της BMW δεν πρέπει να έχει μόνο κορυφαίες επιδόσεις, χρειάζεται να δείχνει ότι είναι κάτι ξεχωριστό εξαρχής. Αυτό έχουν αναλάβει να κάνουν για την X6 M, το SUV επιδόσεων το οποίο είναι ήδη στην τρίτη γενιά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η επανασχεδίασή της θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο «επιθετική» η εμφάνισή της, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα. Στα πρωτότυπα που κάνουν δοκιμές ήδη, είναι καμουφλαρισμένο μόνο το εμπρός μέρος του οχήματος, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες αλλαγές στο αμάξωμά του θα αφορούν κυρίως εκεί.

Advertisement
Advertisement

Βάσει των στοιχείων, η μάσκα θα είναι ευρύτερη και περισσότερο γωνιώδης, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας θα έχει πιο έντονα ανοίγματα, με το κεντρικό εγκάρσιο εξ αυτών να είναι χαμηλότερο σε ύψος απ’ ό,τι τώρα.

Οι περισσότερες αλλαγές θα υπάρχουν στο εσωτερικό της. Όπως έχει γίνει γνωστό, η επανασχεδιασμένη BMW X6 M, η οποία θα παρουσιαστεί εντός του 2023, θα έχει δύο οθόνες ενσωματωμένες σε ένα ενιαίο πλαίσιο και πιθανόν νέο μοχλό ταχυτήτων ο οποίος τα μοιάζει με αυτόν που υπάρχει στην αμιγώς ηλεκτρική iX.

Advertisement

Αναφορικά με τον κινητήρα της, δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στην απόδοσή του. Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της υπάρχει ο χωρητικότητας V8 twin turbo ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 600 ίππους/6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 750 Nm//1.800-5.600 σ.α.λ. Τέλος, υπάρχει και η έκδοση «Competition» στην οποία αποδίδει 626 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με ποιούς κινητήρες θα συνεχίσουν οι BMW Μ;
BMW: Θα αγωνιστεί στο Le Mans το 2024 με την M Hybrid V8 LMDh (+video)
Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)