Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW εμπνέει τους νέους εργαζόμενους

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW εμπνέει τους νέους εργαζόμενους

ΝΕΑ

Η BMW εμπνέει τους νέους εργαζόμενους

ΝΕΑ

Σε έρευνα που έγινε στο Universum το Group BMW ψηφίστηκε «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης Παγκοσμίως» και Νο.1 στο Βαρόμετρο Νεαρών Επαγγελματιών της Γερμανίας.

Advertisement
Advertisement

Το BMW Group θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους εργοδότες της εποχής μας στο διαβιομηχανικό ανταγωνισμό.

 

Παραμένοντας σταθερά επικεντρωμένη στο στόχο της, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει θέσεις εργασίας προσανατολισμένες στο μέλλον. Η ανταμοιβή της εταιρίας είναι η πρώτη θέση στη σχετική κατάταξη εργοδοτών το 2021, στο ίδιο επίπεδο με διεθνείς τεχνολογικούς ηγέτες.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε αναδειχτεί σε ένα ελκυστικό και αξιόπιστο εργοδότη, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, την εποχή του μετασχηματισμού. Αυτό αποδίδει και στο διαγωνισμό νεαρών ταλέντων», σχολιάζει η Ilka Horstmeier, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων και Εργασιακών Σχέσεων.

Στη φετινή έρευνα για τον «Πιο Ελκυστικό Εργοδότη Παγκοσμίως» με τη συμμετοχή περίπου 221.000 σπουδαστών προερχόμενων από τις δέκα ισχυρότερες οικονομίες που πραγματοποιήθηκε στο Universum, το BMW Group αναδείχτηκε ο καλύτερος εργοδότης στη βιομηχανία αυτοκινήτου παγκοσμίως ανεξαρτήτως target group.

Advertisement

Η εταιρεία επικράτησε σε μία πολύ ανταγωνιστική διεθνή αγορά για τα καλύτερα ταλέντα. Στην κατηγορία «engineering», το BMW Group φλερτάρισε με την κορυφή  – κατακτώντας μία συναρπαστική τρίτη θέση, ακριβώς πίσω από τις Google και Microsoft.

Σε έρευνα μεταξύ των φοιτητών IT, το BMW Group ήταν η μοναδική εταιρεία της βιομηχανίας μεταξύ των γιγάντων της τεχνολογίας και η μοναδική από το χώρο του αυτοκινήτου που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα, με μία ισχυρή ένατη θέση. Το BMW Group κατατάχθηκε επίσης πολύ μπροστά από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην κατάταξη των φοιτητών του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, και συγκεκριμένα στην 13η θέση.

Advertisement

Το BMW Group βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα στην κατηγορία Information Technology  σε άλλες σχετικές έρευνες φοιτητών και επαγγελματιών στη Γερμανία, όπως στα Trendence Graduate Barometer και Universum Students & Professionals Study. Στις κατηγορίες engineering και business, η εταιρεία άνετα κατατάσσεται στην πεντάδα των καλύτερων εργοδοτών.

Είναι επίσης ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι το BMW Group αναδείχτηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης από νεαρούς επαγγελματίες στη Γερμανία στο Trendence Professionals Barometer για δέκατη συνεχή χρονιά.

Advertisement

Το Trendence Institut GmbH είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και έρευνας αγοράς, και τα αποτελέσματά της βασίζονται σε ερωτηματολόγια που διανέμονται σε περισσότερους από 25.000 έμπειρους απόφοιτους κολλεγίων κάθε χρόνο.

Το BMW Group είναι επίσης ένας πολύ δημοφιλής εργοδότης μεταξύ των ειδικευμένων εργατών: Στο Trendence Skilled Workers Barometer 2021, όπου συμμετείχαν σχεδόν 50.000 εργαζόμενοι στη Γερμανία, η εταιρεία κατατάχθηκε δεύτερη και επομένως βελτίωσε τη θέση της από πέρσι.
Στην έρευνα των φοιτητών όπου αξιολογείται πόσο ελκυστική είναι η εταιρεία στους εργαζόμενους, το BMW Group κατατάχθηκε και πάλι 4η και επομένως έχει ισχυροποιηθεί στο Trendence Student Barometer. Αυτό δείχνει ότι τα ταλέντα στο χώρο της αγοράς αναγνωρίζουν αυτό που το προσωπικό του BMW Group επιβεβαιώνει τις έρευνες εργαζομένων της εταιρείας: Φέτος, το 91% δήλωσε περήφανο που εργάζεται στο BMW Group.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο ποια μάρκα του ομίλου BMW προσελκύει τους νέους
BMW i Vision Circular: Ένα πρωτότυπο… πρωτότυπο!
Η BMW παρουσίασε το LEGO Technic BMW M 1000 RR