Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ναι, η Bentley έφτιαξε αξεσουάρ για τη στέψη του Κάρολου!

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ναι, η Bentley έφτιαξε αξεσουάρ για τη στέψη του Κάρολου!

ΝΕΑ

Ναι, η Bentley έφτιαξε αξεσουάρ για τη στέψη του Κάρολου!

ΝΕΑ

Η στέψη του Βασιλιά Κάρολου ΙΙΙ ενέπνευσε την Bentley να δημιουργήσει μια σειρά μαξιλαριών στο εσωτερικό των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή την επίσημη στέψη του Βασιλιά Καρόλου του 3ου τον Μάιο, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Bentley αποφάσισε να τιμήσει τον αμφιλεγόμενο Βασιλιά με μια ιδιαίτερη σειρά προϊόντων για την καμπίνα των μοντέλων της. Για την κατασκευή των μικρών μαξιλαριών συνεργάστηκαν εξειδικευμένοι τεχνίτες που έβαλαν όλη τους την τέχνη για να δημιουργήσουν κάτι το ξεχωριστό.

Η σειρά μαξιλαριών είναι εμπνευσμένη από την S1 Continental Flying Spur του 1958 και είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς Cricketball, Cumbrian Green, Imperial Blue και Saddle. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του αξεσουάρ είναι η χειροποίητη ραφή του συμβόλου της βασιλικής οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τεχνίτες χρειάζονται τρεις ολόκληρες ημέρες για να κατασκευάσουν το σήμα το οποίο απαιτεί 30.000 ραφές που γίνονται στο χέρι. Το σύμβολο είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς και δημιουργούνται τρεις συνδυασμοί χρωμάτων προκειμένου να ταιριάξουν και να είναι ορατά σε κάθε χρώμα του μαξιλαριού.

Όσο για τα μοντέλα που θα φιλοξενήσουν τα συγκεκριμένα μαξιλάρια είναι δύο υβριδικές Bentley Bentayga Hybrid, δύο Bentayga EWB και μια Bentley ειδικής κατασκευής που ακόμα δεν έχει ανανεωθεί. Για εκείνους τώρα που θέλουν να αποκτήσουν ένα από αυτά τα μαξιλάρια με το σύμβολο της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει δυστυχώς να αγοράσουν μαζί και το αυτοκίνητο!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H ξεχωριστή Bentley Continental «Le Mans Collection»
Διπλάσια ισχύ υπόσχονται οι ηλεκτρικές Bentley
Η Bentley γιορτάζει τα 20ά γενέθλια της Continental GT

Advertisement