Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το Audi A3 Allroad!

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμο το Audi A3 Allroad!

ΝΕΑ

Έτοιμο το Audi A3 Allroad!

ΝΕΑ

Η νέα έκδοση του Audi A3 θα φέρει για πρώτη φορά τον κωδικό Allroad στη μικρομεσαία κατηγορία, αυξάνοντας τις επιλογές που θα έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Είναι προγραμματισμένο για παρουσίαση το Σεπτέμβριο του 2022 και με την Allroad, η Audi φέρνει άλλη μια ενδιαφέρουσα έκδοση του Α3 στο προσκήνιο.

Η αρχή των Allroad έγινε με το Audi A6 Avant, ενώ ακολούθησε μετά από κάποια χρόνια και το A4 Avant. Τώρα, η Audi επεκτείνει τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης έκδοσης, προσφέροντας Allroad εκδοχή για πρώτη φορά στο A3. Αυτό που θα περιμένουμε να δούμε στη συγκεκριμένη έκδοση, έχει να κάνει κυρίως με την εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Όπως και στα υπόλοιπα Allroad, έτσι και το Α3 αναμένεται να έχει πλαστικά πρόσθετα στο αμάξωμα που να τονίζουν την εκτός δρόμου δυναμική του, με μεγαλύτερους τροχούς και ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος, κάπου κοντά στα 40 χιλιοστά περισσότερο από το τυπικό hatchback A3 που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Άλλωστε, η προοπτική δεν είναι να αμφισβητηθεί η γκάμα των Q μοντέλων της Audi, αλλά να υπάρχει μια εναλλακτική για όσους θέλουν να είναι λίγο πιο «διακριτικοί». Οι δυνατότητες του αυτοκινήτου θα είναι δεδομένα πολύ καλές για κίνηση σε κακοστρωμένους δρόμους ή σε χωματόδρομους.

Advertisement

Το ρόλο της στην καλή εικόνα του αυτοκινήτου εκεί που δεν υπάρχει άσφαλτος, θα παίξει η τετρακίνηση quattro που θα συνδυάζεται με το δίλιτρο κινητήρα TFSI που θα αποδίδει 200 ίππους. Τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε και με το δίλιτρο diesel κινητήρα που θα αποδίδει 190 ίππους.

Αναφορικά με το όνομα, πρέπει να πούμε πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς η Audi  μπορεί να προχωρήσει σε κάποια επιλογή όπως το «Allstreet» ή να επιλέξει μια από τις «εναλλακτικές» που έχει στη «φαρέτρα» της, όπως είναι το Citycarver που έχουμε δει στο A1. Άλλωστε, κάποια από τα αισθητικά στοιχεία της νέας έκδοσης, θα «μεταφερθούν» από το μικρότερο μοντέλου του είδους στη γκάμα της Audi (φωτό).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζει υβριδικό A3 Allroad η Audi;
Κι όμως! Η Audi έχει και Q6
Η Audi θέλει το δικό της Ranger

 

Advertisement