Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει υβριδικό A3 Allroad η Audi;

Ελλάδα 13:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει υβριδικό A3 Allroad η Audi;

ΝΕΑ

Ετοιμάζει υβριδικό A3 Allroad η Audi;

ΝΕΑ

Σε διαδικασία δοκιμών βρίσκεται μια πιο «περιπετειώδης» παραλλαγή του Audi A3 τέταρτης γενιάς, με τη Γερμανική εταιρεία να δοκιμάζει υπερυψωμένα πρωτότυπα με υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή μέσα στο 2022 και θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή μεταξύ του A3 και του Q3.

Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή που θα λέγεται Allroad, όπως τα μεγαλύτερα A4 Avant και A6 Avant, ενώ δεν αποκλείεται να ονομαστεί και Citycarver, για να ζευγαρώσει τις επιλογές του είδους δίπλα στο μικρότερο A1. Πιθανότατα, η ονομασία Citycarver θα προτιμηθεί έναντι του Allroad, μια και το Α3 σε αυτή την έκδοση θα μπορεί να επιλεγεί και χωρίς τετρακίνηση. Μία σχεδιαστική προσέγγιση μας δίνουν τα renderings του kolesa.ru.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δοκιμές της Audi περιλαμβάνουν το όχημα στην 5θυρη Sportback εκδοχή του, με plug in υβριδικό σύνολο κινητήρα και ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Με τον τρόπο αυτό, η νέα αυτή έκδοση μοιάζει να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής κίνησης για τις μετακινήσεις εντός πόλης με μηδενικούς ρύπους και κατανάλωση καυσίμου, με τις αυξημένες ικανότητες για κίνηση εκτός δρόμου σε σχέση με την τυπική εκδοχή του μοντέλου.

Το plug-in υβριδικό σύστημα που χρησιμοποιεί το Α3, αποτελείται από τον κινητήρα 1,4 TFSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, για συνδυασμένη απόδοση 245 ίππων. Η μπαταρία είναι ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 13 kWh και προσφέρει ρεύμα για ηλεκτρική αυτονομία έως και 63 χιλιομέτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες των Audi πάνε Αφρική
Σχεδόν έτοιμο το Audi Q9
Αποκάλυψη για το Audi A8 L Horch

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement